Szerintetek is “elfogadhatatlan” a viselkedésem?
Sziasztok! Most vagyok 28 éves, a húgom 25. A húgom 3 éve házasodott, ő egy elég nyugodt, visszafogott nő, cukrászként dolgozik, és mindenki teljesen oda van érte. Én még mindig tanulok, mert elvégeztem egy szakot, de az nem tetszett, így most átmentem másikra. Én is nagyon szeretnék házasodni, meg ilyenek, de nincs valami sok sikerem, pedig én vagyok a szebb kettőnk közül szerintem.
Mindegy is, a lényeg, hogy a húgom most szült 7-én, és a családban most a csapból is ez folyik, ő az első baba, unoka, dédunoka, minden, mindenki teljesen odavan. De én nem akarom meglátogatni a babát, nem is hívtam a húgomat gratulálni, semmi. Mikor terhes volt, akkor sem nagyon beszéltünk. Szerintem nem oké, hogy ő szült előbb, ráadásul ilyen korán, bele egy össz-vissz 6 éves kapcsolatba. Ráadásul a férje a 3. pasija volt 19 évesen, az előző kettő meg kb csak ilyen pár-hónapos tini szerelem volt.
Anyám szerint elfogadhatatlan a viselkedésem, de én nem gondolom így.
"Mikor terhes volt, akkor sem nagyon beszéltünk."
És azelőtt sem. Szerintem te sosem szeretted igazán, és mindig féltékeny voltál rá.
Akkor most mi a gond, mi változott?
És ez miért zavar téged? Mag akarsz felelni, vagy irigy és féltékeny vagy?
Süt az írásodból a féltékenység.
És nagyon gáz a viselkedésed.
Rövid leszek: Igen. Innentől fog az emberi lejtmeneted indulni, ami pár évtizedig úgy fog tünni, mint ha emelkednél (vagyon+mi egy más) utána már olyan mélységekbe kerülsz és olyan cselekedeteid lesznek rejtve a testvéred ellen, ahonnan nincs visszatérés. Még ha akarnál akkor sem fogsz tudni kimászni alóla. És minden magad körül szét fog porladni. Háztasságról, sikeres házasságról ne is álmodj. A legkevesebb a válás lesz nálad. A leszármazottaid meg csak kegyelem alapján fognak tudni emberként élni. Náluk a legkevesebb az alkoholizmus lesz.
Káin és Ábel története nem véletlenül intő példa. Emlékezz mire ítélte Káint Isten a gyilkosság után.
Ha komoly, akkor elég ciki hogy ilyen idősen itt tartasz...
Minden értelemben.
Akkor menj vissza az időben azt szüljél te előbb😒kreten
Teljesen időben házasodott és szült gyereket. Dolgozd fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!