Mit tegyek, hogyha elviselhetetlen a húgom, és már nem bírom a viselkedését?
Én vagyok a második gyerek, ő a harmadik, és van még két kisebb testvérünk.
Kötekszik, beszólogat, nem hagy békén, nem csinál semmit és mindent rám hárít. 14 éves, nemsokára 15 lesz.
Állandóan kicsszik velem, például ma is ő sokkal hamarabb ért haza mint én, és gyorsan átöltözött pizsamába, csakhogy ne kelljen neki elmenni az öcsénkért az oviba.
Folyamatosan rátromfol. A vonatállomás fele sok a kóborkutya, megkergetett egy, kiesett és betört a telefonom. Apa mondta, hogy semmi baj, mert akkor használom a húgom régi telefonját, erre a húgom elkezdte mondani, hogy miért kellett betörni, stb. És anyának is ezt előadta, aki szintén jól fogadta volna, de így nem, és haragudott is érte.
Már hozzá se szólok, rá se nézek, de kötekszik, ha visszaszólok, ha úgy teszek, mintha semmi nem történne, meg se hallanám, akkor is csinálja és nem áll le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!