Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt eddig a leghülyébb...

Mi volt eddig a leghülyébb vagy legabszurdabb szokás/látvány amit másoknál láttatok a lakásban/házban?

Figyelt kérdés

Kisgyerek koromban történt, eléggé megmaradt bennem, amikor egy távolabbi rokonunknál jártunk (ország másik végében laknak, 1-szer látogattuk meg őket), náluk az volt a teljesen bevett szokás, hogy csak nagydolog után húzzák le a WC-t, pisilés után nem. Az egész WC-t belepte a vizeletszag, de én ugye nem tudtam, hogy nem húzzák le pisilés után, és mikor végeztem és lehúztam, majdhogynem ordítottak velem, hogy azt nem szabad, meg spórolnak (nem szegények amúgy, sőt...).

Nagynénémék mindenen spórolnak, ők sem szegények, de ez már olyan szintű, hogy a fürdőszobában a WC gyakorlatilag aranysárga és szét van már repedezve, a repedésekbe meg bele van a szar száradva. Hiába javasoltam már neki, hogy cseréljék ki, meg milyen undorító, "jól van az úgy nem kell minden évben új WC-t venni" (hozzáteszem, a WC már vagy 40-50 éves minimum).

2023. máj. 8. 22:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy száz kiürült sörös- , energiaitalos, kólás aludoboz a szekrény tetején... azzal magyarázta a srác (egyik barátnőm párja), hogy az jót tesz a légmozgásnak.

Ami meg nem feltétlen lakásban, hanem zsibvásáron, de mindig ott volt... házioltár Orbán Viktorhoz (nem tudtam eldönteni, hogy egy házból lopták / hozták el és nem tudták eladni, vagy az az árus védőszentje :D).

ápr. 8. 15:48
 22/22 anonim válasza:
Nekem az egyik legabszurdabb szokás,valamikor nem hittem benne, a szagvakság. Eddig ismeretségemben nem volt,most kezdett el tartani lakásban kutyát és macskát egy rokonom.Hihetetlen már az előszobában érezzük a bűzt, ők pedig büszkék rá, milyen tisztán tartják állataikat.
máj. 12. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!