Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt eddig a leghülyébb...

Mi volt eddig a leghülyébb vagy legabszurdabb szokás/látvány amit másoknál láttatok a lakásban/házban?

Figyelt kérdés

Kisgyerek koromban történt, eléggé megmaradt bennem, amikor egy távolabbi rokonunknál jártunk (ország másik végében laknak, 1-szer látogattuk meg őket), náluk az volt a teljesen bevett szokás, hogy csak nagydolog után húzzák le a WC-t, pisilés után nem. Az egész WC-t belepte a vizeletszag, de én ugye nem tudtam, hogy nem húzzák le pisilés után, és mikor végeztem és lehúztam, majdhogynem ordítottak velem, hogy azt nem szabad, meg spórolnak (nem szegények amúgy, sőt...).

Nagynénémék mindenen spórolnak, ők sem szegények, de ez már olyan szintű, hogy a fürdőszobában a WC gyakorlatilag aranysárga és szét van már repedezve, a repedésekbe meg bele van a szar száradva. Hiába javasoltam már neki, hogy cseréljék ki, meg milyen undorító, "jól van az úgy nem kell minden évben új WC-t venni" (hozzáteszem, a WC már vagy 40-50 éves minimum).

2023. máj. 8. 22:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az fura mikor valaki a kiszippantott sörös meg whiskey-s üvegeket a szekrény tetején kiállítja mint valami trófeákat.
2023. máj. 9. 06:48
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Tinikori exbarát anyukája a fürdés előtt eltávolított használt tampont csomagolás, minden nélkül elhelyezte a kád szélén. Ez eleve undorító, de ráadásként még rendszeresen ott is felejtette akár egy napra is. Ennél igénytelenebb gusztustalan dologgal még nem nagyon találkoztam. Vicc az egészben, hogy egy takarításmániás nőről van szó, soha egy porszemet vagy koszfoltot nem láttam a lakásukban. Egész nap takarított megállás nélkül, mindig volt egy törlőrongy a kezében.
2023. máj. 9. 08:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyik volt osztálytársam garzon lakása volt a legfurább amit láttam.

Gondolkoztam rajta,hogy lefényképezem.

Volt egy normál szoba

Egy normális wc külön helyiségben

Fürdőszoba külön nem volt

A zuhanykabin az amúgy is kicsi szűk konyhában volt a sütővel szemben.

Ráadásul a konyhából lehetett kimenni az erkélyre.

Igazán szürreális kis lakás volt.

2023. máj. 9. 12:35
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Koliszobánkban van egy fikafolt a falon. Amikor kiköltöztettek minket két hétre, az ideiglenes lakók csinálták oda. A boros üvegeket a polcokon gyűjtjük. Teli van az egész. :D
2023. máj. 9. 13:08
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Haveroméknál a kádba hamuztak,mikor le akartam öblíteni,rám szólt,hogy ne tegyem,mintha valami bűn lenne.
2023. máj. 9. 16:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
A full koszt, kuplerájt nem tudom megérteni, hogy miért nem veszi észre az egyén, mi a jó benne?
2023. máj. 9. 18:10
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen sörösdoboz gyűjteménye nagyapámnak is volt, mindenféle. Én meg azokkal játszottam, vonatot építettem belőlük, régi szép idők. Nagy alkesz volt az öreg.

Aztán egyetemen nekünk is volt sörösüveg gyűjtemény. Annyi összegyűjt, egyszer visszavittük, fél szoba azzal volt már tele. Az árából vettünk 1-2 rekesz sört.

2023. máj. 9. 18:56
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy szürreális: Leendő albérletben lakótárs meg előző lakó nem igazán takarítottak, mindenen vastagon állt a kosz.

Arra nem vették a fáradtságot, hogy a budi gurigát kidobják, csak a WC mellé lökték. Képzeljetek el egy össze szart, fosott, hugyozott, sosem takarított budit, amit köbe tornyozva körbevesz több évnyi budiguriga termés. Mint valami bizarr fészek.

2023. máj. 9. 18:58
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédom lakása volt a legszürreálisabb, amit valaha láttam, első sorban elrendezés tekintetében.

A bejárati ajtó közvetlenül a nappalira nyílik előszoba nélkül, a nappaliból pedig a fürdőszobán keresztül lehet átjutni a konyhába, ez a három helyiség egymásra nyílik, és láncszerűen állnak egyvonalban egymás mellett. Főzés után az elkészült ételekkel ismét át kell kelni a fürdőszobán ahhoz, hogy a nappaliban tálalni lehessen.

Ráadásul a fürdőszobájában a zuhanykabin tálcájába van beszerelve a vécé, közvetlenül a zuhanyrózsa alá, így gyakorlatilag akár zuhanyozás közben tud könnyíteni magán az ember adott esetben, ha késztetést érez rá.

Számomra felfoghatatlanul szürreális élményként hatott, a látottak komoly sokkhatással voltak rám.

2023. máj. 9. 19:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, amúgy ezt a zuhany közben ráülünk a wc-re dolgot én adnám :D

Egyébként bármelyik albérletes csoportba/oldalra felmentek, hemzseg az érdekes, egyedi és szuperkreatív megoldásoktól. Ilyen szempontból egy kész aranybánya.

2023. máj. 10. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!