Sok magyar miért vetitt és hazudik a külföldi munkájáról és életéről? Miért gondolják elhiszem ha Magyarországon 3 műszakozott gyárba akkor németbe meg majd tejbevajba fürdik és kolbászból épittí a kerittést?
Ki mondta, hogy gyárban dolgozom?
Tanultam a tudásomat megbecsülik kint amit otthon nem tettek és nem is tesznek csak egy kiváltságos rétegnek.
Nincsen hitelem.
De egy gyári melós is kb háromszor jobban él itt mint otthon és hidd el egy gyári munkás is simán meg tud engedni magának legalább egy normális nyaralást.
30 év hitel, gratulálok ha neked az eredmény hogy lesz egy lakásod mire nyugdíjba mész.:-) Ha egyáltalán vissza tudod fizetni otthon.
Ahogy írtam egy gyári munkás is sokkal jobban él kint mint otthon.
Persze van az a réteg aki mindenféle közvetítőn keresztül dolgozik kint Magyarországi bejelentéssel jól lehúzva akik valóban nem dúskálnak de még ők is jobb színvonalon élnek mint otthon élnének a 120-150 ezer forintos fizetésükből.
Akinek van egy csöppnyi esze az kint elboldogul és sokkal könnyebben mint otthon.
Ez tény, vitázhatunk ezen de ha kint élnél bárhol a hanyatló nyugaton :) magad is megtapasztalnád.
Az, hogy az otthoni propaganda mit ad be az arra vevő kimondhatjuk buta rétegnek az egy más kérdés, otthon azt is kajálja a sok birka, hogy Brüsszel megy valahová meg kell állítanotok.:)
Itt kint mindenki röhög azon, hogy van ember aki ezeket a baromságokat elhiszi.
Mert annyi eszük van, röhögnek miközben a fél ország éhezik.
Előre tovább nektek a putyini úton.:)
Ó te balga attól, hogy valaki fel jár ide nem azt jelenti, hogy nem elégedett az életével.:-)
Azt hiszem szeretnél úgy élni ahogy én.:-)
Kishaver nyomorult életed neked lehet ott a nagy fideszes jólétben.:-)
19: ez a szöveged.
Amit írtam, az meg ami történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!