Társasház, csendháborítás hajnali 4 kor, rikácsol a szomszéd + valószínűsleg részegek, nyitva ablak, visszangzik (zárt tér, megosztva 8 lakóval), zárt ablakon keresztül is borzasztó idegesítő erre kelni?
Mútlkor a másik üvöltött le hogy fejezzék be.
Most én.
Hajnali 4:20 kor nekiálltak nyitott ablaknál rohadt hangosan nevetgélni - már-már sikoltozni, leszóltam nekik hogy hajnalni 4 van jó lenne ha befejeznék - kicsit agresszív módon (hogy legyen súlya) amire az a válasz jött, hogy "kuss" az egyik csajtól, de befejezték.
Bár még volt egy két rikácsolás, de elenyésző - de röhejes, hogy ezt is el kell tűrnöm hajnali 4 kor.
Valószínűleg lemegyek hozzájuk ma, szólok, hogyha ilyen lesz megint addig hívom a rendőröket ameddig nem bírságolják meg őket 5000 - 150 000 forintig.
Azt tudom, hogy dB-ben mérik, de őszintén egy rendőr sem mászkál ilyen eszközzel.
Számomra szürreális, hogy megengedhető ilyen helyiségben hajnali 4 kor nyihogni, hangosan visitozni, úgy, hogy másokat is zavar.
Valaki tudja meddig szól időben a csendháborítás?
Fix, hogy a hajnali 4 beletartozik az időintervallumba (ha van ilyen).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!