Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Társasház, csendháborítás...

Társasház, csendháborítás hajnali 4 kor, rikácsol a szomszéd + valószínűsleg részegek, nyitva ablak, visszangzik (zárt tér, megosztva 8 lakóval), zárt ablakon keresztül is borzasztó idegesítő erre kelni?

Figyelt kérdés

Mútlkor a másik üvöltött le hogy fejezzék be.

Most én.

Hajnali 4:20 kor nekiálltak nyitott ablaknál rohadt hangosan nevetgélni - már-már sikoltozni, leszóltam nekik hogy hajnalni 4 van jó lenne ha befejeznék - kicsit agresszív módon (hogy legyen súlya) amire az a válasz jött, hogy "kuss" az egyik csajtól, de befejezték.

Bár még volt egy két rikácsolás, de elenyésző - de röhejes, hogy ezt is el kell tűrnöm hajnali 4 kor.

Valószínűleg lemegyek hozzájuk ma, szólok, hogyha ilyen lesz megint addig hívom a rendőröket ameddig nem bírságolják meg őket 5000 - 150 000 forintig.

Azt tudom, hogy dB-ben mérik, de őszintén egy rendőr sem mászkál ilyen eszközzel.

Számomra szürreális, hogy megengedhető ilyen helyiségben hajnali 4 kor nyihogni, hangosan visitozni, úgy, hogy másokat is zavar.

Valaki tudja meddig szól időben a csendháborítás?

Fix, hogy a hajnali 4 beletartozik az időintervallumba (ha van ilyen).

2023. máj. 1. 05:50
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem jöttél 18-as kis kemény gyerek, azt hittem tökös vagy de bebizonyítottad hogy egy nulla fotelhuszár.Na de ha meggondolod magad az ajánlatom áll jöhetsz hétfőn délután is ugyan ott leszek várlak.
máj. 25. 22:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!