Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Társasház, csendháborítás...

Társasház, csendháborítás hajnali 4 kor, rikácsol a szomszéd + valószínűsleg részegek, nyitva ablak, visszangzik (zárt tér, megosztva 8 lakóval), zárt ablakon keresztül is borzasztó idegesítő erre kelni?

Figyelt kérdés

Mútlkor a másik üvöltött le hogy fejezzék be.

Most én.

Hajnali 4:20 kor nekiálltak nyitott ablaknál rohadt hangosan nevetgélni - már-már sikoltozni, leszóltam nekik hogy hajnalni 4 van jó lenne ha befejeznék - kicsit agresszív módon (hogy legyen súlya) amire az a válasz jött, hogy "kuss" az egyik csajtól, de befejezték.

Bár még volt egy két rikácsolás, de elenyésző - de röhejes, hogy ezt is el kell tűrnöm hajnali 4 kor.

Valószínűleg lemegyek hozzájuk ma, szólok, hogyha ilyen lesz megint addig hívom a rendőröket ameddig nem bírságolják meg őket 5000 - 150 000 forintig.

Azt tudom, hogy dB-ben mérik, de őszintén egy rendőr sem mászkál ilyen eszközzel.

Számomra szürreális, hogy megengedhető ilyen helyiségben hajnali 4 kor nyihogni, hangosan visitozni, úgy, hogy másokat is zavar.

Valaki tudja meddig szól időben a csendháborítás?

Fix, hogy a hajnali 4 beletartozik az időintervallumba (ha van ilyen).

2023. máj. 1. 05:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
7%
Én bukizos vagxok de ritka tré mikor a barátommal pl szeretkezunk es a szonszed vihogást kell közben hallgatni mintha vmi csoportszex lenne. Belemásznak az ember intinszférájába mintha minimum együtt élnénk egy lakásban. Baromi idegesitő.
2023. máj. 1. 07:59
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Az életet úgy is lehet élvezni, hogy másokat nem zavarunk. Aki lakóparkban él, alkalmazkodnia kell a szabályokhoz, aki pedig bulizni akar, menjen erre alkalmas helyre. Pont hogy hétvégén kellene hagyni, hogy mások is pihenhessenek anélkül, hogy mások balhéját, tuc-tuc zenéjét kelljen hallgatniuk. Nehogy már el kelljen menni otthonról mások alpári viselkedése miatt.
2023. máj. 1. 08:01
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Vagy ugyanez mikor mi kidőlünk a barátommal egy huzamos ejszaka után es csend helyett kora reggel ezek már visítanak meg zene. Ennyi erővel tényleg össze is lehetne nyitni a lakásokat mint vmi valo világh show vagy kollegium mintha 10 en laknánk együtt.
2023. máj. 1. 08:02
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
A csoportszex kedvelők hogy lepontoztak már:D
2023. máj. 1. 08:22
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

Én átmentem a szomszédhoz szóltam szépen volt egy hangoskodó kis részeg nyomi aki nem bírta befogni a pofáját kötözködött úgy vágtam pofán egy pillanat alatt hogy kussban maradt az egész brigád.

Amúgy nem kell szólnod hívhatod a rendőrséget kimennek első alkalommal figyelmeztetik ha nem fejezik be jól megbüntetik őket.

2023. máj. 1. 13:05
 16/21 anonim ***** válasza:
39%

"Én átmentem a szomszédhoz szóltam szépen volt egy hangoskodó kis részeg nyomi aki nem bírta befogni a pofáját kötözködött úgy vágtam pofán egy pillanat alatt hogy kussban maradt az egész brigád."

Ez után én azonnal feljelentettelek volna, az hetszentseg

2023. máj. 1. 13:11
 17/21 anonim ***** válasza:
58%

És mi történne ha feljelentenél? :)

Látszik, hogy kb 14 éves kis nyomi lehetsz.:-)

Mit mondanál a rendőrnek hogy kaptál egy maflást? :)

Bizonyítanod kellene, hogy nem te támadtál mert én bizony azt fogom mondani, hogy a kis nyomorék támadóan lépett fel, szerinted kinek fognak hinni a kis részeg hugyosnak vagy annak aki józanul pihenni szeretne? ?)

2023. máj. 1. 13:15
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
#17 A brigád helyében leütöttelek volna, majd kikötözve csikiztük volna a Talpadat.
máj. 24. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
49%

18

Költözz ide bulikázzál utána ha megyek szólni hogy kussoljál mert más pihenne és úgy érzed kemény gyerek vagy gyere üss le, tudod az ilyen kis húgyosok sokszor azt hiszik hogy kemények aztán ha kapnak egy maflást sírva mennek a sarokba, de ha olyan kemény gyerek vagy gyere le ma délután a Vasas box csarnokba kapsz egy kesztyűt és megadom az esélyt hogy leüss ha sikerül csinizhetsz ha nem akkor rábasztál, a portán mond hogy a gyakori oldaláról jöttél kesztyűzni én szólok a portán hogy érkezel be fognak engedni.Várlak te szájhős.

máj. 25. 11:32
 20/21 anonim ***** válasza:
*csikizhetsz*
máj. 25. 11:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!