Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok miért mosolyognak...

A magyarok miért mosolyognak keveset?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 30. 23:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
45%
Kamu mosolynal jobb a semmi. Mi oka lenne orulni/mosolyogni azert mert bemegyek venni vmit 🤷 (ha nem ismerjuk egymast, nem vagyunk joba) Nincs teljesitmeny ber, en meg akkor is a legkozelebbibe megyek, ha sirva melozik.
2023. máj. 2. 00:13
 32/36 anonim ***** válasza:
22%

Azért, mert magyarok.

A magyarok többsége imád nagyképűsködve, panaszkodva ülni a posványban, és valamiért lusta megmozdulni, tenni azért, hogy jobb legyen, inkább nyafog és "megtörten viseli a sors kalapácsütéseit". Pont ezért is vannak 13 éve orbánék.

Most komolyan, el tudod képzelni a magyarok nagy részét vidáman egy nyugati demokráciában? Én nem.

2023. máj. 2. 14:26
 33/36 anonim ***** válasza:
26%
Harminckettes durci amiért nem gügyögött neki az eladó, amikor legutóbb nyalókát ment venni😂
2023. máj. 2. 14:33
 34/36 anonim ***** válasza:
44%
Én ezt az erőltetett mosolygás mániát rühellem. Azért mert valaki nem csinálja ezt gyakran, még nem feltétlenül szomorú/depis. Engem pont az irritál, ha valaki minden egyes köszönéskor vigyorog, főleg nők, és ekkor bunkónak érzem magam, hogy nem tudom/akarom ezt ugyanúgy viszonozni. Nekem nem előnyös a klasszikus mosoly, ezért sem mutatom mások felé.
2023. máj. 16. 23:38
 35/36 anonim ***** válasza:
25%
Nekem ez amolyan amerikai "Hogy vagy? Kösz jól!" típusú fogyatékosságnak tűnik, amikor szerepet kell játszani, de valójában a kutyát se érdekli igazán a valós hogyléted. A mosoly is gyakran betanult, üres, üzenet nélküli, hogy minél jobb színben tüntesse fel a gyakorlóját.
2023. máj. 18. 19:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell folyton mosolyogni, de a pozitív életszemlélet azért nem ártana. Még akkor is, ha épp nincs rá oka az embernek. Élhetőbbé válna a világ, ha a rossz helyett inkább a jóra koncentrálnánk.
2023. máj. 22. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!