Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok miért mosolyognak...

A magyarok miért mosolyognak keveset?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 30. 23:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%

21

az jobb lenne ha sírnának az emberek?

2023. máj. 1. 01:42
 22/36 anonim ***** válasza:
73%

22, ha nem mosolyog, már egyből sír, vagy mi? Mit kell mindig fekete-fehéren látni mindent?

Semlegesen is lehet nézni.

2023. máj. 1. 01:44
 23/36 anonim ***** válasza:
98%

A magyar eladó valószínű kb minimálbérért van foglalkoztatva, valószínű mindent is neki kell csinálni, közben lehet problémái vannak, amit az alacsony fizetés meg tud koronazni :)

Szerintem te próbálj ilyen háttérrel mosolyogni , rohadt nehéz :) Én pl nem is szoktam haragudni, megjártam én is ezt a szintet, és tudom milyen . De nem panaszkodok azon, ha itt mo-n valaki nem mosolyog nekem :) Tökéletesen megértem :) Én többször be játszom, hogy mondok egy kedves szót, és mosolyognak :) Próbáld ki te is :) ha zavar, hogy nem mosolyognak, adj rá okot :)

2023. máj. 1. 02:00
 24/36 anonim ***** válasza:
69%

Japanban a legmagasabb a munka es elvarasok miatti ongyilkossagok szama, biztos nagyon vidam nep. Egyebkent kulfoldon sem mosolyognak mindenhol, a kulfoldiek is ruhellik a munkajukat, ha az ember jelen van a social median, pontosan latja, miket osztanak meg az alacsony jovedelmu dolgozok, nekik is kivan a fszuk, sehol nem keresi egy bolti elado sem halalra magat es mondjuk lehet, hogy a boltban mosolyog rad, de utana meg Tiktokon elkuld a rakba, miutan hazaert.

Magyarorszagon azert mosolyognak kevesebbet, mert nalunk nincs akkora kulturaja, nem tarsadalmi elvaras a folyamatos tettetett jokedv, ennyi.

2023. máj. 1. 02:38
 25/36 anonim ***** válasza:
67%

Én például azért nem mosolygok, mert utálok mosolyogni.

Mosolygokotthon a férjemre, mert az nem esik nehezemre, ő megérdemli.

De másra, mindenféle gyökérre minek mosolyogjak?

2023. máj. 1. 02:53
 26/36 anonim ***** válasza:
83%

Az Aldi pénztárosok sem olyanok, mint a reklámban, sőt, a Penny TV műsorvezetői, sem fognak elcsípni vásárlás közben.

Tudod, hány hülyével találkoznak ezek az emberek naponta? Én örülök, hogy nem ügyfelezek, csak a közvetlen kollégák vannak emberek körülöttem munkaidőben.

2023. máj. 1. 07:28
 27/36 anonim ***** válasza:
25%
Mert nem sok okuk van rá
2023. máj. 1. 07:40
 28/36 anonim ***** válasza:
2023. máj. 1. 07:45
 29/36 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Szerintetek így kéne kinéznie a világnak, vagy mi? :D

Mondjuk értem én, hogy a reklámokban a bankos néni, meg a kasszás néni mindig mosolyognak, de azért gondolkozzunk már egy kicsit.. Az ember nem robot.

2023. máj. 1. 08:05
 30/36 anonim ***** válasza:
65%

Mondjuk nekem most pont kb semmi okom a mosolygásra,de van egy csomó zeném, ami mindig felvidít és pl a metrón ezeket hallgatom. Olyankor mindig mosolygok magamban, mert jó érzés ezeket a zenéket hallgatni. Pont leszarom, hogy ki mit gondol.

Amikor nem hallgattam mindig zenét a tömegközlekedésen, akkor a sok bunkótól nekem sem volt kedvem mosolyogni, én is vágtam a pofákat. Erre kéne rájönniük az embereknek, hogy a külvilágra nincs nagy ráhatásunk, de arra igen, hogy a fejünkben mi történik. Biztosan mindenkinek van pár olyan szám, ami egy jó emléket vagy korszakot juttat eszébe és önkéntelenül mosolyog. Na ezeket kéne 'erőltetni'.

2023. máj. 1. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!