Szerintetek fura ha egy fodrász nem beszél a vendéggel vagy ha igen akkor is csak keveset?Ma voltam fodrásznál igaz gyors fodrászatban de nem igazán volt beszédes a fodrász, nem volt bunkó.Te sokat beszélsz a fodrászoddal? Vagy csak lényegre törően
Hát én utálom, hogy a fodrászommal beszélgetni kell és mindent megosztani, mert mindenre kíváncsi! Szerintem semmi köze hozzá, de nyilván ezt nem mondhatom.
Szóval én jobban örülnék egy olyan "fura" fodrásznak, aki csak csendben teszi a dolgát és annyit kommunikál velem, amennyi a munka minőségi elvégzéséhez szükséges, közben meg én lazulhatok, meditálhatok.
Esetleg szól valami halk zene a háttérben, hogy ne legyen kínos csend és kész!
Ki nem állhatom a pletykás fodrászokat és azokat, akik az ember életében vájkálnak! Ha beszélgetni akarnék, akkor nem fodrászhoz mennék, oda szerintem normális ember hajat vágatni/festetni megy és nem azért, hogy kibeszélje magát.
2: 😂
Na, ez az!
Én pont azért szeretem, ha valaki nem fecseg, hanem elmélyülten dolgozik, mert legalább arra koncentrál, amiért megfizetem.
Ellenben a sok duma baromira lefáraszt és nem hiszem, hogy nem befolyásolja hátrányosan a munkavégzés minőségét.
Szerintem téves elgondolás az, hogy mindenképpen pofázni kell a vendégnek - jó lenne, ha megkérdeznék, hogy akarok-e beszélgetni és tiszteletben tartanák, hogy nem!
"Amúgy mondta is nekem egyszer a fodrászom, hogy neki nagyon megterhelő időnként, hogy mindenki ráönti a baját. "
Ennél már csak az a "jobb", amikor a fodrász önti a vendégre a saját nyűgjeit. Nekem volt egy ilyen, harmincas kis szingli nő (megjegyzem, arany keze volt), de folyton az ő dolgait kellett hallgatnom végig egy festés/melír alatt. (Melyik hapsival hol tart most éppen, hogy rendezte be a lakását, min veszett össze az anyjával, szerintem kinek van igaza...) Végül szép munka ide vagy oda, fodrászt váltottam, EZÉRT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!