Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek fura ha egy...

Szerintetek fura ha egy fodrász nem beszél a vendéggel vagy ha igen akkor is csak keveset?Ma voltam fodrásznál igaz gyors fodrászatban de nem igazán volt beszédes a fodrász, nem volt bunkó.Te sokat beszélsz a fodrászoddal? Vagy csak lényegre törően

Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 21:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%

Szakmaiatlannak tartom azt a fodrászt, aki a világ összes szrságáról, vagy épp az életedről akar társalogni.

Dolgozzon, arra figyeljen, amit csinál, ne cseverésszen, húzva az időt, és esetleg el is cs.zve a frizurát.

2022. aug. 20. 10:21
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi köze hozzá, de nyilván ezt nem mondhatom - dehogynem mondhatod.
2022. aug. 20. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Abbahagytam a fodrászhozjárást 3-4 éve mivel túl sokat beszéltek, popzene szólt közben és mindennek erős szaga volt.

Már a barátnőim vágják a hajam. Velük szívesen beszélek.

Nem is szeretnék többé fodrászhoz menni. 5 centit bárki le tud vágni. Göndör, dús hosszú hajam van, nem látszanak a kis hibák.

21/L

2022. aug. 20. 10:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a járvány alatt hagytam abba mivel akkor zárva volt így muszáj volt magamnak megcsinálni a hajam. Annyira belejöttem, hogy már jobb mint mikor a fodrász csinálta. Meg olcsóbb is. :)

Engem az zavart legjobban mikor kiment egy vendég és utána csúnyán kibeszélte a fodrász. Amíg ott volt meg mézes mázas volt vele. Az ilyen helyet otthagytam azonnal.

2022. aug. 20. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem furcsa, én sem akarok mindenféle vadidegennel cseverészni. A régi fodrászommal viszont jól kijöttem, igaz, 11 évig jártam hozzá. Mióta elköltözött, magamnak vágom a hajamat, hogy ne kelljen szóbaállnom mással.
2022. aug. 20. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát igen 15 azert ez egy bizalmi viszony ha az ember rendszeresen jár.
2022. aug. 20. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, ha nem gondolnák úgy, hogy mindenképp kell beszélgetni. Ha a vendég akar, majd úgyis szól valamit, de nem kéne ezt erőltetni.
2023. jan. 27. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!