Szerintetek is szomorú hogy meghalt Vágó István?
Figyelt kérdés
Tévés személyiség2023. ápr. 29. 11:12
1/9 anonim válasza:
Én bírtam és jó fejnek tartottam, amíg a milliomost vezette, minden este a tv előtt ültem. Amióta politizál is, azóta nem annyira kultiváltam.
2/9 anonim válasza:
Megdöbbentett a hír. Nagyon sajnálom!
3/9 anonim válasza:
Szomorú dolog. A politikai életét nem követtem, de mint műsorvezető én bírtam. Egy más kor volt a Legyen Ön is Milliomos, aminek hiteles vezetője volt, talán az egyetlen műsor aminek még volt értéke.
4/9 anonim válasza:
Az a szomorú, hogy erről muszáj kérdést kiírnotok a Gy.k.-ra.
5/9 anonim válasza:
És ezt innen kellett megtudnom 😳😳
6/9 anonim válasza:
Szomorú.
Értelmes, értékes műsorai voltak. Kedves, vidám és egyben rendkívül intelligens stílussal. Utánozhatatlan kvíz mester, a mai világban, mikor legtöbben ostoba blődségekkel próbálnak műsort csinálni ő viszont méltóságteljesen tudott nagyon szórakoztató lenni.
7/9 anonim válasza:
Teljes mértékben szomorú e hír nekem is.
8/9 anonim válasza:
Közömbös számomra. Nem örülök soha annak, ha elhuny valaki, de nem jellemző rám a szörnyülködés sem.
9/9 anonim válasza:
Most tudtam meg. Sajnàlom. Szimpatikus, èrtelmes ember volt. Nem úgy mint Puzsèr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!