Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már olyan, hogy egy...

Volt már olyan, hogy egy ismeretlen személy valamiért nagyon felkeltette a figyelmedet, és hosszabb ideig stalkoltad a profiljait?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül az ellenkező nemből, és nem feltétlenül romantikus érzelmek voltak benned iránta, hanem csak valamiért annyira titokzatos, érdekes személyiség volt számodra, hogy megszállottan kémkedtél utána. Minden sztoriját megnézted, minden posztját figyelemmel követted. Az is lehet, hogy annyira tetszett a stílusa meg a perszónája, hogy olyan akartál lenni, mint ő. Vagy ha nem is, de valamiért lenyűgözőnek tartottad. És nem híres személyről van szó, hanem olyanról, akit csak látásból ismersz, vagy nem is ismersz, csak véletlenül találtál rá az interneten.
2023. ápr. 28. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem, teljesen ismeretlenek nem tudják ennyire felkelteni az érdeklődésem. Stalkolni amúgy is cringe.
2023. ápr. 28. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
"Stalkolni amúgy is cringe." - valaki lefordítaná magyarra, hogy mit jelent ez a mondat? Az "amúgy is"-t értettem csak meg.
2023. ápr. 28. 16:49
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Stalkolni: más után leskelődni, követni már-már megszállott módon.

Cringe: kínos, gáz, kellemetlen szituáció.

(1-es voltam)

2023. ápr. 28. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Megszállottan sosem, de volt olyan, akit nem ismertem személyesen (pl. általános iskolai évfolyamtárs), viszont érdekelt, mi lett vele az évek során, ezért időről-időre ránéztem a profiljára, de sosem néztem végig a képeit, se a sztorijait.
2023. ápr. 28. 16:58
 5/8 anonim ***** válasza:
81%
igen, aztán felrakott friss képeket amin kövérnek és öregnek néz ki
2023. ápr. 28. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Régen sokszor volt,hogy valakinek nagyon jó/eredeti képei voltak és őket sokszor megnéztem. Leginkább inspirálódás miatt,mert sose volt ötletem,hogy mit töltsek fel,hogy "menő" legyek.Manapság mindenki széttolja magát filterekkel, full másképp néz ki mindenki élőben. Én kb leszoktam a közösségi oldalakról, illetve mém oldalak meg sporttal,hobbimmal kapcsolatos profilokon kívül senkit nem szoktam rendszeresen csekkolni. Néha ránézek régi ismerősökre,hogy alakult az életük,de màr ezt is nagyon ritkán.
2023. ápr. 28. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Nőben/férfiben egyaránt volt ilyen.
2023. ápr. 28. 23:51
 8/8 anonim válasza:
Szerintem tök normális én például a mai napig csinálom.
2023. okt. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!