Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Furcsa, hogy 16 évesen szerete...

Furcsa, hogy 16 évesen szeretek ismeretlenekkel írni az interneten?

Figyelt kérdés

Nyitott srácnak tartom magam, a barátaimmal is nagyon jókat dumálunk, általában én vagyok az, akinek elmondják, ha valami bántja őket. Nem kell ahhoz feltétlenül ismerni valakit személyesen, hogy egy jót chateljünk. Facebookon, Instán, Snapen is többekkel tartom így a kapcsolatot, noha soha nem találkoztunk, de van közös témánk, elmondjuk, mi történt velünk a nap folyamán. Ez szerintetek furcsa, vagy pozitív dolog? Én vagyok túl naív?

16F

2023. ápr. 23. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Igen
2023. ápr. 23. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

Naív vagy nagyon.

De, ha élőben nem találkoztok, akkor nagy baj nem lehet belőle.

Mindenesetre, ha valaki furcsákat írkál, vagy pl. képeket kér rólad, akkor azonnal töltsd le.

De ezek a kezdeti netes dumálgatások ismeretlenekkel még jól is elsülhetnek.

Nekem így lett barátnőm Japánból, akivel már odakint és itt Európában is többször találkoztam.

Az pedig, hogy mi pozitív vagy negatív, sosem maga az alapkérdés dönti el, hanem a kimenetel.

28 N

2023. ápr. 23. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért vigyázz idegenekkel, neten lehetetlen kiismerni az embereket. De nem csoda, ha népszerű vagy, leírás alapján jófej kissrác lehetsz.
2023. ápr. 23. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha gondolod engem is addolhatsz snapen. 19/F
2023. ápr. 23. 11:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez teljesen oke, amig nem adod meg a cimed, bankszamlaszamod, nem kuldesz 1000 eurot vagy dickpicet.

Nagyon sok a csalas, kamu, de ha okos vagy, akkor beszelgetsz es ennyi. De ovatos legyel.

2023. ápr. 23. 12:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen, én is úgy gondolom, hogy lehet jó fej embereket kifogni, de csak olyannal megy ez, aki már a kezdetektól normális. Pénzt, meg képeket biztosan nem küldenék, úgyis lát, Facen, Instán vannak rólam.
2023. ápr. 23. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ha szereted csinálni, nincs vele gond, viszont nagyon nézz utána a grooming taktikáknak, és vigyázz nehogy áldozatául ess nekik.
2023. ápr. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!