Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Facebookon férjezett nőkre is...

Facebookon férjezett nőkre is rá szoktak írni ismeretlenek ismerkedés, beszélgetés céljából? Akinél a név alapján látszik, hogy férjnél van.

Figyelt kérdés

2022. nov. 11. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ma már mindenki mindenkire ráír ha bejön neki, válogatás nélkül.
2022. nov. 11. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolják miért ne, egy próbát megér. Van egyébként olyan, hogy valaki külön él a férjétől, vagy elvált, de nem vette vissza a lánynevét, mert túl macerás volna mindent átíratni.
2022. nov. 11. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem személyszerint megoldotta a dolgot. Mármint korábban többen is írogattak nekem, mióta kint van hogy kapcsolatban vagyok és közös fotó a profilképem azóta abbahagyták.
2022. nov. 11. 14:42
 4/10 anonim ***** válasza:

#3 Ezek az emberek be is jelöltek téged, vagy csak üzenetet küldtek neked?

Mert ugye, ha nem voltál ismerős egy ilyen személlyel, akkor lehet, hogy észre se veszed, hogy írtak neked, mert az engedélykéréseknél köt ki az üzenet, amiről nem is kapsz értesítést úgy, mintha ezt egy ismerősöd írta volna neked.

2022. nov. 11. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:

#4:

Éppen ezért odafigyelő ember néha megnézi a message request-eket is. Amiben az a jó, hogy azt a küldő nem is látja, hogy elolvastad-e, amíg nem írsz vissza neki.

2022. nov. 11. 16:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Szoktam nézegetni az engedélykéréseket. Mint írtam, azóta nem írogatnak.

2022. nov. 11. 16:14
 7/10 anonim válasza:
Nekem is írtak már többen is
2022. nov. 12. 06:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyilván voltak olyan korok és helyek, amikor, ha a férjes asszonytól az utcán megkérdezték, merre van a Duna, és ő válaszolt, akkor az már házasságtörésnek számított. Ma meg, itt hazánkban, fogózzatok meg, van olyan, hogy koedukált munkahely, ahol, de most tényleg kapaszkodjatok meg, férfiak és nők beszélnek egymással... Félelmetes, mi?
2022. nov. 12. 12:10
 9/10 anonim ***** válasza:

8-as írta meg a tuttit.

Én hányok a "ki írt rá kire, ki jelölt, ki követ, számonkérem, a telefonjába kotorászok stb" mentalitástól.

Az a kapcsolat ahol ezek felmerülnek, egy kalap sz.rt nem ér.

2022. nov. 13. 04:29
 10/10 anonim válasza:

Én is írtam már, rá így valakire.

De mindegy is hogy férjezett e vagy sem.

Kutyának se kellek.

Pedig nem valami drogos vagy alkesz vagyok.

Egyszerűen magányos

2022. nov. 13. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!