Csak a nők ilyen agresszívak?
Eddig csak nőknél tapasztaltam azt, hogy ha hív és nem veszem fel, akkor képes akár 5× egymás után megállás nélkül hívni. A többiek meg (sok nő is) , ha esetleg nem veszem fel, akkor megpróbálja 5-10 perc múlva.
Most arról beszélek, amikor a munkával kapcsolatban hívnak a munkatársaim. És amúgy ilyenkor nem is valami fontos dologról van szó, simán ráért volna mondjuk 20 perccel később is amikor visszahívom..
Reggel hívott a kolléganőm, nem tudtam felvenni. 10 perc múlva visszahívtam, nem vette fel. Letettem és megvártam, míg visszahív újra, meg is történt :)
Sosem erőszakoskodom.
N
Tegnap is.... 3 perccel később meg amikor visszahívom ugyanarról a számról, akkor "Haló, tessék itt xy"🤦♂️
Nemhogy mondaná mi olyan fontos, megvárja hogy elmondjam hogy azért hívtam, mert láttam hogy hívott az előbb.😆
#5 vágjon a szavadba inkább?
Amúgy én sem szoktam ilyet csinálni, csak ha tényleg égetően fontos azonnali választ kapnom. De akkor is csak 2-3x, meg amúgy sem fodul elő valami sokszor ilyen szituáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!