Miért ilyen fafejűek/agresszívak az emberek a szülő-gyerek kapcsolatok kategóriában?
Új vagyok az oldalon, és esküszöm nem értem, hogy miért ott tobzódik a legtöbb nagyon gyökér.
Véletlen oda raktam egy hörcsöggel kapcsolatos kérdést(azóta át lett helyezve, és a nem odaillő kommentek is törölve lettek), az volt az első kérdésem az oldalon, erre egy halom alacsony szellemi képességű egyén nekem esett, hogy hányszor írok már a hörcsögről, nem csoda, hogy anyámnak elege van belőle, stb. Egy szóval nem említettem anyámat, sőt, pár percen belül kommenteltem, hogy rossz kategória.
Vagy ha kiírok egy kérdést, ami nem a saját tapasztalatom, hanem egy barátomé, akkor mindig van pár buta egyén, aki nekem ugrik, hogy ne beszéljek e/3-ban magamról, vagy csak simán ignorálja, hogy amúgy nem rólam van szó. Miért hihetetlen, hogy engem érdekel egy olyan élethelyzet, ami nem érint személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!