Miért van ennyi gyerekes kérdés itt a kategóriában?
Te is csak szaporítottad... :-)
Nem figyelted még meg, hogy az emberi elme olyan érdekességeket produkál, hogy "jajj de furcsa, hogy pont most találkoztam ezzel-vagy-azzal (akár ember, akár téma, akár tárgy), mintha kitalálták volna mire gondolok"
Ezek szerint tudat alatt foglalkoztat a téma, ezért figyeled ezt a témát. De ha bemész a számítástechnika kategóriába ott tuti nem találsz ilyen "gyerekes kérdést", bááár... :-)
Én is észrevettem, hogy minden napra jut egy ilyen kérdés, hogy mi a jó a gyerekvállalásban,vagy hogy a szüleid mit szólnak hozzá, ha nem akarsz gyereket..stb.
Talán a média miatt is nagy a nyomás,azt sulykolják az emberbe, hogy vállalj minél több gyereket, szemtelen rokonok is kérdezgetik a fiatal párokat, hogy mikor jön a trónörökös, és a közösségi oldalakon is villognak az ultrahang felvételekkel, cuki baba fotókkal.
Aki pedig még nem tart ott az életében, hogy gyereket vállaljon, vagy egyáltalán nem akar, az pedig visszaigazolást szeretne, hogy járnak-e mások is hasonló cipőben.
A kérdező a 2-es válaszában leírta, hogy nem a szó szerinti gyerekes kérdéseket kifogásolja, hanem azt - gondolom én naivan -, csak nem írt példát, hogy pl. egy 27 éves miért kérdez itt meg olyan dolgot, ami csak a családjára, testvérére, anyura, apura vonatkozik, csak ők tudják EGYMÁS közt megbeszélni.
Írok egy példát így hirtelen: "Miért nem viszi le a szemetet a tesóm, amikor a héten az ő reszortja?"
Nna, erre itt a GyK-n tényleg mit lehet válaszolni? Max., hogy lusta.:)
Tényleg sok felesleges és gyerekes kérdés van, de általában továbbgörgetek, kérdező! Engem nem érdekelnek az ilyen kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!