Találkoztál már olyan emberrel, akinek a tekintete olyan volt, mintha beléd látna?
Nyilván nem ezoterikus meg spirituális módon értem. Ma találkoztam egy nővel, aki a beszélgetés közben bár nem meredten bámult csak tartotta a szemkontaktust, figyelt rám és hallgatta amit mondok. De olyan volt a tekintete, hogy sokszor félre kellett pillantanom. Nem tudom máshogy megfogalmazni, olyan érzés volt mintha tényleg belém látna.
Egyébként intelligens, értelmes nő, sőt szimpatikus volt de az a tekintet nem hétköznapi volt.
Innen ered a kérdés, hogy ti találkoztatok-e már hasonló tekintetű emberrel?
igen
bár valószínűleg egyáltalán nem így van, de megtévesztő az adott személy kék szeme
En vagyok ilyen ember. Harminc eves koromra tanultam meg kb kezelni, hogy ne legyek attol zavarban, hogy tolem zavarban vannak. De sokaig en nem is tudtam ezt, ha visszamondtak, marhasagnak tartottam.
Ugy erzem, ez azert nez ki ugy, mert nemcsak erdekes a metszese, a csillogasa, hanem valahogy tenyleg belelatok mindenkibe. Baratsagban nem hiszek, de baratkozom, csak elore tudom, milyen csunya dolgokat kepes csinalni a masik, es bejon.
Mondhatnam, pesszimista, maganyos es szerelemben, kapcsolatokban balszerencses vagyok. Viszont a felhok, a novenyek, a nem emberi kornyezet figyelese boldogga tesz. Egesz eletemben valami ufo-nak kezelnek, kiveve anyamat es a ferjemet, akik ertenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!