Szereti ha irányithat,nem bír egy helyben ülni és lazítani,szeret vitatkozni politikáról különösen.
Okos és szorgalmas,a szeretteiért mindent képes feláldozni,mindig célokat tűz ki maga elé,jó csapatépítő.
Én az vagyok. Másokon nem figyelem az ilyesmit.
Akadémikus vagyok és van két cégem, viszonylag illeszkedek a sztereotipiába.:)
Egyik ismerősöm ENTJ. Sokan bunkónak tartják, mert nyíltan kimondja, amit gondol, nem jópofizik meg álszenteskedik. Ezt egyébként nagyon becsülöm is benne. Igazából, akivel ő bunkó, az meg is érdemli. Intelligens, sikeres ember. Mindent elér, amit akar. Akit szeret, azért mindent megtesz. Ha kell pelenkázza. Ha kell nekimegy a fél világnak is, hogy megvédje őt. Szeret emberekkel dolgozni, a tudását tovább adni másoknak. Csodálatos ember.
Én INTJ vagyok hivatalos teszt szerint is. El vagyok az ENTJ-től ragadtatva.
a főnököd,(nem vicc)
ha lazább célorientált, jővőfokusz, akkor Ni
Ha hagyományos, részletes, szűklátókörű ESTJ
Két ENTJ is van a baráti köreimben. Az egyikük egyértelműen pszichopata (úgy értem, orvosi értelemben, nagyon sanszos, hogy antiszociális személyiségzavara van). Érdekember.
A másikuk pedig irányításmániás és egocentrikus.
Ahogy páran is mondták, ez a tipikus "főnök". Ráadásul ez az MBTI-típus tartalmazza a legtöbb pszichopatát. Személy szerint nem szoktam velük kijönni, mert tiszta kolerikusak, semmi alázat nincs bennük. Taposnak.
Egy INFJ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!