Milyen embert tartottok a leghülyébbnek? Esetleg leírnátok egy ilyen embert akivel az életben találkoztatok?
Figyelt kérdés
Ne szégyelljétek magatokat ezért, ezt mindenki érzi ösztönösen, szóval ne fogjátok vissza magatokat :)2022. aug. 2. 22:14
2/12 anonim válasza:
Én az együgyű embereket nem szeretem, aki évekig ugyan arról a témáról tud csak beszélni!
3/12 anonim válasza:
Felkapott/tehetősebb focista...
Basszus, én annyira de annyira igyekszem nem előítéletes lenni. De annyira hülye az összes. Persze, biztos van kivétel, de egyetlen egyel sem találkoztam eddig. Sajnálom.
4/12 anonim válasza:
Én vagyok az. Nem tanulok a hibáimból, újra elkövetem őket és a múltat siratom ahelyett, hogy tennék a jövőért.
6/12 anonim válasza:
Azokat tartom annak, akik a saját szűklátókörűségük és kishitűségük miatt szenvedik végig az életüket.
7/12 anonim válasza:
5-ös,akkor gondolom anyád is köztük van.
8/12 anonim válasza:
Te megint egy tipikus olyan pasi vagy aki egy nőnek sem kell mert egy sz@ralak és ezért a nőket hibáztatja?
Tudtam :)
9/12 anonim válasza:
12. osztály után (jobb esetben), épphogy betöltve a 18-at, összejön egy pasival, pár hónapja vannak csak együtt, de már terhes a csaj, közben összeházasodtak, felvették a CSOK-ot, nem is ismerik egymást de egy ilyenbe belemennek és elcseszik a saját és a gyerekeik életét.
Ennél ostobább embereket el sem tudok képzelni. És sajnos több ilyen ismerősöm is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!