Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van itt olyan, aki kövér és...

Girlll3 kérdése:

Van itt olyan, aki kövér és elfogadta önmagát így?

Figyelt kérdés
Tehát nem fogyózik, nem sportol, stb. Szerinte őt így kell szeretni és elfogadni, mert nem akar tenni a fogyásért, mondván szeret enni azt, amit megkíván és kész.

2023. ápr. 18. 17:08
1 2
 11/11 anonim válasza:

Sajnos én a leírtak alapján gondolkodom. Sportolni sportolok mert szeretek edzeni, meg így azért másként mutatnak a plusz kilók is. Az elmúlt 3,5 év alatt 20 kg-t híztam, de az első 15 kiló szinte észrevétlenül jött fel, mármint viszonylag lassan és azt hittem nagyon max 7-8 kilóval lehetek nehezebb... aztán nem változtattam semmin, azóta szerintem gyorsabban is jöttek fel a plusz kilók most már közelítek a 110-hez. Fogyózni nem fogyózok, de van egy elég jó étvágyam és feltűnt, hogy azért ahogy hízok, az is nő. A testemet elfogadtam hogy nagyobb lett a hasam, fenekem lábaim stb, de nem vészes még. A ruhavásárlás viszont kicsit zavar:D

26F

2023. máj. 2. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!