Amit nem vehettem meg,vagy nem kaptam meg gyerekkoromba,azt mind felvásároltam miután dolgozni kezdtem. Mások is csináltak hasonlót?
Játékokat nem, igazából tárgyakat sem. Kutyát vettem (később többet is :D ) és indokolatlanul elkényeztetem őket :) nem lehetett saját kutyám gyerekként és mikor a nagyszülőknél lévő kutyákkal kezdtem foglalkozni, és jutit, felszerelést venni, azt sem támogatták.
Most tenyésztek, kutyás sportoló vagyok és csak a férjem poénkodik néha, hogy nálunk kutyának lenni jobb, mint embernek 😅
Ezen kívül étkezésben "lázadok" a mai napig, ha úgy tartja kedvem fagyit vacsorázok 🤷♀️ mert felnőtt vagyok, és megtehetem 😆 37 éves. Ez van 😁
Én iszonyatosan jókat főzök. De tényleg, nem azért, hogy magamat fényezzem, de orgazmusa van a nyelvemnek evés közben, és azt főzöm meg, amit szeretnék, nincs krumpplis tészta, meg finomfőzelék meg hó vége, spórolok máson, vagy vállalok másodállást, de nem.vagyok.hajlandó.többé.szart.enni.
Egész gyerekkoromban gusztustalanságokat kellett ennem, többé nem vagyok rá hajandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!