Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amit nem vehettem meg,vagy...

Amit nem vehettem meg,vagy nem kaptam meg gyerekkoromba,azt mind felvásároltam miután dolgozni kezdtem. Mások is csináltak hasonlót?

Figyelt kérdés
Legyen szo regi mobilokról, dragon ball,star wars cuccokrol. Dobozos kiadasú pc játekokról. regi Casio orák! Igen,van számológépes is!
2023. ápr. 18. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Játékokat nem, igazából tárgyakat sem. Kutyát vettem (később többet is :D ) és indokolatlanul elkényeztetem őket :) nem lehetett saját kutyám gyerekként és mikor a nagyszülőknél lévő kutyákkal kezdtem foglalkozni, és jutit, felszerelést venni, azt sem támogatták.

Most tenyésztek, kutyás sportoló vagyok és csak a férjem poénkodik néha, hogy nálunk kutyának lenni jobb, mint embernek 😅

Ezen kívül étkezésben "lázadok" a mai napig, ha úgy tartja kedvem fagyit vacsorázok 🤷‍♀️ mert felnőtt vagyok, és megtehetem 😆 37 éves. Ez van 😁

2023. ápr. 18. 14:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez a kutyas tok jo :) Nalunk is van otthon fagyi :) Tudom,hogy mire gondolsz!
2023. ápr. 18. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Elég egyértelmű hogy miért csináltad pszichologIai szempontból
2023. ápr. 18. 14:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyszer elgondolkoztam rajta, hogy megvennék olyan könyvköteteket amik kimaradtak, de rájöttem felesleges lenne. Csak pillanatnyi nosztalgia lenne, utána meg csak a helyet foglalja.
2023. ápr. 18. 16:18
 15/17 A kérdező kommentje:
de a polcon biztosan jol mutatna. es ott a lehetoseg,hogy barmikor leveheted
2023. ápr. 18. 16:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy ilyen dolgot próbáltam ki, egy távirányítós autót vettem: sajna 1* használtam...
2023. ápr. 18. 20:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én iszonyatosan jókat főzök. De tényleg, nem azért, hogy magamat fényezzem, de orgazmusa van a nyelvemnek evés közben, és azt főzöm meg, amit szeretnék, nincs krumpplis tészta, meg finomfőzelék meg hó vége, spórolok máson, vagy vállalok másodállást, de nem.vagyok.hajlandó.többé.szart.enni.

Egész gyerekkoromban gusztustalanságokat kellett ennem, többé nem vagyok rá hajandó.

2023. ápr. 20. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!