11/12 anonim válasza:
A lényegre törekedj mindig. A sallang, amit pl.: átéltél az adott szituban, csak neked fontos: a tényeket közöld.
12/12 anonim válasza:
egycsaj
Neked valahogy mindig sikerül belém állnod vagy megtalálnod pontosan az én válaszom. 😆 Ha van sütnivalód akkor márpedig igen rá tudsz jönni, hogy mire gondolt az adott emberke mégha nem is konkrétan mondta ki a dolgot. Így szűrhető is az idióta/értelmes népség. Az alma csak egy példa lett volna mert mindenkinek az jut eszébe az általam körbeírt gyümölcsről elsőnek (nem is írtam túl részletesen körbe és tessék valaki máris félre érti.. szóval csak van értelme a mondandómnak hiába vagyok lepontozva..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!