Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hisz még mindig ennyi...

Miért hisz még mindig ennyi ember a vírusmesében? És miért lesz egyből "konteós",aki nem hisz a "covid" vallásban?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 13. 22:43
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
38%

"n ket evig azt hallucinaltam, hogy az angliai korhazban noverek es orvosok halnak meg, nem beszelve arrol a sok kamuzo betegrol."

Elég szár halu.

Nem derül ki belőle, hogy a 90% nem a vírus miatt halt meg.

Rák, agyvérzés stb.

2023. ápr. 14. 00:23
 22/48 anonim ***** válasza:
41%

"akkor ebből a 2 évből csak egy hírt mutass"

Írd be hogy covid aztán válogass kedvedre.

2023. ápr. 14. 00:24
 23/48 A kérdező kommentje:

Számomra az a megdöbbentő,hogy van olyan,aki még most is "oltakozni" akar.

Meg kb. 3 év után is vannak bohócálarcosok az utcán.

2023. ápr. 14. 00:46
 24/48 anonim ***** válasza:
44%
Kibszott ostoba vagy. Honnan tudod, hogy az illetőnek nincs-e valami betegsége, ami miatt végzetes lehet neki a Covid? Vagy nem műtétre készül és semmit nem akar elkapni? Nekem már maradt el műtéten mezei megfázás miatt is
2023. ápr. 14. 01:04
 25/48 anonim ***** válasza:
76%
Számomra meg az a megdöbbentö, hogy még mindig vannak ilyen hülye kontósok, amikor az összes hülyeségükről kiderült, hogy hazugság.
2023. ápr. 14. 01:07
 26/48 A kérdező kommentje:
24,lol.Látom,hogy te is valami vírusrettegő bolond vagy.
2023. ápr. 14. 01:26
 27/48 A kérdező kommentje:
25,na,erről beszéltem,ez az egy szó az érvetek mindenre.
2023. ápr. 14. 01:27
 28/48 anonim ***** válasza:
74%

Hihetetlen, hogy valakit még mindig ez foglalkoztat, betegesen, mint a kérdezőt is. Nekem konkrétan baráti kapcsolatom ment tönkre, mert úgy belebolondult az összeesküvés elméletekbe, konteo gyártásba, hogy csak erről beszélt, meg linkelgeti a videokat állandóan a mai napig, a munkahelyéről is kirúgták, mert nem volt hajlandó oltakozni.

Amúgy meg aki szerint nem is volt vírus, meg nem halálos: Csollány Szilveszter, Kóbor János, Puhl Sándor, Igaly Diána, csak az ismertebbek közül.

Persze mindjárt jön, hogy úgyis meghaltak volna...

2023. ápr. 14. 05:52
 29/48 Lazy Lover ***** válasza:
32%
Covid volt van lesz de érdekes hogy a háború óta nem foglalkozik vele a média meg a sok ukránt se tesztelte le senki a határon.... Rengeteg ismerősöm bele halt az oltásba értük ki a felelős??
2023. ápr. 14. 07:27
 30/48 anonim ***** válasza:
65%

"Rengeteg ismerősöm bele halt az oltásba értük ki a felelős??"

Rengeteg, LOL, persze...Magyar népmesék!

Bizonyíték, hogy az oltásba halt bele az a "rengeteg"?

Érdekes, az én környezetemben meg senkiről nem tudok, hogy az oltásba halt volna bele, pedig nagy a család, baráti kör, meg egy ezer fős munkahelyen dolgozom.

De nálad biztos rengeteg...

2023. ápr. 14. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!