Miért hisz még mindig ennyi ember a vírusmesében? És miért lesz egyből "konteós",aki nem hisz a "covid" vallásban?
"n ket evig azt hallucinaltam, hogy az angliai korhazban noverek es orvosok halnak meg, nem beszelve arrol a sok kamuzo betegrol."
Elég szár halu.
Nem derül ki belőle, hogy a 90% nem a vírus miatt halt meg.
Rák, agyvérzés stb.
"akkor ebből a 2 évből csak egy hírt mutass"
Írd be hogy covid aztán válogass kedvedre.
Számomra az a megdöbbentő,hogy van olyan,aki még most is "oltakozni" akar.
Meg kb. 3 év után is vannak bohócálarcosok az utcán.
Hihetetlen, hogy valakit még mindig ez foglalkoztat, betegesen, mint a kérdezőt is. Nekem konkrétan baráti kapcsolatom ment tönkre, mert úgy belebolondult az összeesküvés elméletekbe, konteo gyártásba, hogy csak erről beszélt, meg linkelgeti a videokat állandóan a mai napig, a munkahelyéről is kirúgták, mert nem volt hajlandó oltakozni.
Amúgy meg aki szerint nem is volt vírus, meg nem halálos: Csollány Szilveszter, Kóbor János, Puhl Sándor, Igaly Diána, csak az ismertebbek közül.
Persze mindjárt jön, hogy úgyis meghaltak volna...
"Rengeteg ismerősöm bele halt az oltásba értük ki a felelős??"
Rengeteg, LOL, persze...Magyar népmesék!
Bizonyíték, hogy az oltásba halt bele az a "rengeteg"?
Érdekes, az én környezetemben meg senkiről nem tudok, hogy az oltásba halt volna bele, pedig nagy a család, baráti kör, meg egy ezer fős munkahelyen dolgozom.
De nálad biztos rengeteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!