Miért hisz még mindig ennyi ember a vírusmesében? És miért lesz egyből "konteós",aki nem hisz a "covid" vallásban?
Senki nem tagadta hogy létezik a vírus, és van neki hatása a szervezetre.
DE!!!!
Az injekciókat ahogy propaganda szerűen a lakosságra erőltették, mellékhatásoka teltitkolták, aki orvosként beszélt erről hülyének nézték, az mind arra világít rá,valamiért kárt akartak csinálni az emberekben.
Ismerősi körömben akikről tudok hogy oltották magukat, 2 ember oltás után másnap "véletlen" meghalt reggelre,ez még el is mert ugye emberek meghalnak.
De van egy haverom oltás után pár nappal, az addig teljesen egészséges ember olyan mellékhatásokat fedezett fel magán hogy az orvosok szinte semmit sem tudtak a tünetei kezelésen kívül vele mit kezdeni.
Vége az lett 2 hónap kórház, az testében az erek, szív agy érhálozata olyan károsodást szenvedett, hogy ezen időszak alatt stroke és infarktus is volt neki.
Mindezt egy egészséges oltás előtt soha nem volt beteg emberrel kapcsolatban írom.
jelenleg nap 25 !!!! gyógyszert szed, orvosok csak ennyit mondtak neki utólag még sem kellett volna magát beoltatni.
na köszi szépen ugye!
Most vagyok harmadjára Covidos, de most amilyen enyhének tűnik olyan rossz a lefolyása..
De én egyébként akkor sem tudtam komolyan venni a hasonló embereket, mint akik a videóban vannak. Mindig lesznek idióták.
4
Te igen okos. Nincs mindenhol háború, és érdekes, onnan is eltűnt.
Mire gondolsz, melyik a mese?
Az a mese, hogy a vírus mesterséges, vagy az, hogy természetes? Az, hogy van, vagy az, hogy nincs?
"nemhogy kulfoldre most meg johet az ukran levan szarva, hogy covidos-e vagy nem. "
Imádtam.
Emelkednek a számok, jön a 28. hullám.
Aztán egyik napról a másikra kigyógyult mindenki, mert megjelent a háború 😂😂😂
Azóta se mutáció, se gócpont, a menekült is jöhet tízezer számra, nem számít semmi.
"Bejött a haboru covid nincs"
Hogyne lenne? Hogy te tájékozatlan vagy, az nem azt jelenti, hogy amiről nem tudsz, az nem létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!