Más is mindig felébred 10-20 percel azelőtt hogy csörögne az ébresztő reggel?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 20:28
2/12 anonim válasza:
Engem kb 2 órával előbb ébresztenek a madarak, minthogy a telefon szólna... 😡😡
5/12 anonim válasza:
Esélytelen..sőt ha ébresztőt állítok bevagyok gorcsolve tőle..még aludni sem nagyon tudok.
Mondjuk egy ideje nincs munkám azért is lehet..de pl apám is meg anyám is ilyen hogy előbb fel kellnek.
6/12 anonim válasza:
Nem. Örülök, ha nem nyomom le ötödjére is a szundit.
7/12 anonim válasza:
Fel szoktam, de hozzatennem, hogy altalaban normalis idoben fekszem, es aszerint allitok ebresztot, hogy a lefekvestol kezdve 8 ora meglegyen. Kb 7 ora alvas utan szoktam magamtol ebredni. Az ebreszto “veszhelyzetre” van bekapcsolva, de ha mondjuk veletlenul a tervezett ebredes elott csak 4-5 oraval alszom el, akkor ebresztore ebredek :D
8/12 anonim válasza:
Az én belső órám siet a pontos időhöz képest,8 percet,ennyivel ébredek hamarabb.
9/12 anonim válasza:
Változó. Mondjuk én a munkám miatt elég rendszertelen időpontokra állítom be az ébresztés 6:15-9:00 között.
10/12 anonim válasza:
20-30 perccel előtte felébredek. Szerintem azért, mert annyira utálok az ébresztőre ébredni, hogy inkább magamtól ébredek :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!