Ha 100%-ban bizonyított lenne, hogy a halál után nincs semmi, ugyanúgy végig élnéd az életed?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 18:04
11/17 anonim válasza:
Én alapból ebben hiszek és szerintem ez a legjobb ami történhet. Így van értelme az életünknek.
13/17 anonim válasza:
Bizonyítottan nincs semmi utána és mégis itt vagyok még. Bár tény, hogy csak húgom és anyám miatt.
14/17 anonim válasza:
Nehéz elképzelni, hogy a tudatunk semmivé lesz halálunk után és ennyi volt. A test meg a többi anyag, az összes égitest oké, de ha tegyük fel, tényleg bizonyított lenne, hogy ennyi volt, sokan nem látnák értelmét az életüknek, és szerintem leginkább azok, akik nagy, jelentős, fontos dolgokat hoznak létre, nem aggódnánk a környezetszennyezés miatt, sokkal többen élnének a mának, nem tervezve a jövővel.
15/17 anonim válasza:
Nyilvan nincs semmi, de igy is ugyis erre az elstre koncentralnek.
16/17 anonim válasza:
Végigélnem, de nem úgy élnék ahogy eddig, hanem nem gondolva következményre mindent megtennék hogy megszerezzek annyi pénzt, hogy életem végéig megéljek munka nélkül, szabadon, középosztálybeli színvonalon. Hiszen úgyus mindegy...
17/17 anonim válasza:
Komolyan van meg a mai vilagban aki elbssza az eletet, azert h a "kovi eletben" jo legyen? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!