Ez csak azoknál fontos, akik hiszen a következő életben, büntetésben, vagy bármi egyébben ami a halálon túl van.
2023. ápr. 13. 18:06
2/17 anonim válasza:
Elég ellentmondásos a kérdésed. Miért pont akkor nem akarnám végigélni az életem, ha tudom, hogy a halál után nincs semmi? Az életet egyébként is végigélem, nem azért, mert a halál után majd valami talán lesz. Mi mást csinálhatnék? Haljak meg? De épp ez az, hogy azután már nincs semmi. :D
2023. ápr. 13. 18:12
3/17 anonim válasza:
Ha már egyszer élek, akkor miért ne élném végog az életem? Fontosabb kérdés az, hogy hogyan élem. Tartalmasan és izgalmasan, hogy legyen mire emlékezni a vége felé. :)
2023. ápr. 13. 18:15
4/17 anonim válasza:
Szerintem úgy értette a Kérdező, hogy valaki lehet, csak azért nem lesz öngyilkos, mert fél a következő élettől/"pokoltól"/stb....
2023. ápr. 13. 18:15
5/17 anonim válasza:
Én egyáltalán nem hiszek abban hogy nincs utána semmi. Rengetek olyan élményem van ami ezt kizárja kb...de mondjuk hogy nincs. Persze hogy végig élném..mit tudjak csinálni? max kinyírnám magam idő előtt...és kb ennyi.
Úgymond még bizonyítani sem kéne számomra van e utána valami, hanem hogy egyáltalán van e ennek az egésznek értelme :D
2023. ápr. 13. 18:16
6/17 anonim válasza:
Van következő élet, így nem. Amúgy sem mernék öngyilkos lenni.
2023. ápr. 13. 18:17
7/17 anonim válasza:
Persze, nem azért élek, hogy majd halálom után nekem milyen jó legyen a pokolban.
2023. ápr. 13. 18:18
8/17 anonim válasza:
Tudok mutatni képet arról, hogy nem biztos, hogy csak egy szemszögből lehet megközelíteni az állításod.
2023. ápr. 13. 18:18
9/17 anonim válasza:
Nem tudod sem bizonyítani, sem cáfolni. Ez Isten játékossága és nagyszerűsége. Ahogy sosem látsz a függöny mögé a szinházba, csak felvonás után:)
Aztán van olyan, amikor a kegyelem kiárad némelyekre, sokakra itélet előtti napokban (napjainkban) és Isten egy bizonyos részbe beengedést tud, akar láttatni, főleg ha szeretné, hogy kövesd őt.
2023. ápr. 13. 18:22
10/17 anonim válasza:
*kövesd őt és szeretne megmenteni az adott embert, pont azért, hogy ne a kárhozatba végezze a pályafutását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!