Sok 30 körüli, inkább feletti nő és férfi miért nem képes hosszútávú kapcsolatot "találni"?
Figyelt kérdés
Lehet csak az én környezetemben alakul ez pont így, de nagyon fura, hogy ebben a korosztályban sokaknak csak 1-2 éves párkapcsolatai vannak. Ismerek néhány ilyen embert (főleg nőt) semmi baj nincs velük, mentálisan se betegek, igényesek magukra, műveltek, legtöbbjük tanult és tisztában vannak azzal, hogy mit szeretnének az élettől, nem csak ilyen léhűtők és valami miatt mégse sikerül nekik.2023. ápr. 9. 10:20
21/24 anonim válasza:
Van, akiknek a személyisége ilyen alapból, hogy képtelen rá.
22/24 anonim válasza:
Nekem van egy diszfunkcionális családom, mérgező szülők, pszichiátriai beteg családtag, nem én kértem, ebbe születtem. Amint ez kiderül, tipliznek, hiába vagyok tőlük független, önálló, mentálisan ép, tudatos, anyagilag stabil. Szóval én már nem keresek társat célzottan. Ha valahol létezik a hozzám rendelt társ, aki ezzel a teherrel is egyenrangú partnerként elfogad, azzal úgyis találkozni fogok, ha nincs, úgy is jó.
23/24 anonim válasza:
A 20-as évei után sok ember fásul bele a sikertelenségbe párkapcsoalt terén és inkább nem is kockáztat.
24/24 Senior Séf válasza:
Mert kapcsolatot nem találni kell, hanem alakítani. Ahhoz pedig félre kell söpörni az egót és ADNI, ADNI, ADNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!