Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létesítenétek hosszútávú...

Létesítenétek hosszútávú kapcsolatot férfival az alábbi paraméterek alapján?

Figyelt kérdés
Szereti a klasszikus rock zenét, jazz, blues, folklore, világzene, musicalek. Legnagyobb példaképe a rockerek, ugyanakkor nem iszik, nem dohányzik, minden kábítószer kizárva. Könyvmoly, befelé élő, nem társasági ember. Minden könyvet nagy mélységekben megél, nagyon érzékeny, érzelmes, spirituális. Alig vagy egyáltalán nincsenek barátai.
2015. jan. 24. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát ha én ettől függetlenül ugyanúgy tudok vele beszélgetni, akkor igen, nálam ez még egyfajta biztosíték is, hogy tényleg szeret, ha megnyílik előttem.
2015. jan. 24. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez még kevés információ. A kapcsolat amúgy is kettőn múlik.
2015. jan. 24. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első felével nincs gond, de a második része távol áll tőlem. Ezért nem működne. "Könyvmoly, befelé élő, nem társasági ember. Minden könyvet nagy mélységekben megél, nagyon érzékeny, érzelmes, spirituális. Alig vagy egyáltalán nincsenek barátai."
2015. jan. 24. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem szimpatikus egy ilyen jellemű ember.
2015. jan. 24. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!