Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért létezik az "USA irigység...

Miért létezik az "USA irigység", a magyarok körében?

Figyelt kérdés

Itt is, de máshol is azt tapasztalom, hogy míg más népek szülöttei összefognak az USA-ban, addig a valahogy kijutott magyarok csak gyalázzák, visszahúzzák és feljelentik próbálkozó társaikat.

Akár csak ennek az oldalnak a zöldkártyás kérdéseiből kiindulva. A magyarba tényleg bele van kódolva a saját népének gyűlölete?

2023. ápr. 7. 14:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
A saját és más népek gyűlölete is.
2023. ápr. 7. 15:02
 2/15 A kérdező kommentje:
De ez olyan szomorú... És mi a történelmi oka? A balsors? De az másokat is ért.
2023. ápr. 7. 15:11
 3/15 anonim ***** válasza:
66%
Csak annyi az oka szimplán, hogy magyarok vagyunk. :D Ha valakinek jobb mint nekünk az már belőlünk ingerültséget vált ki és utáljuk ezért. Így születünk, ez a dns-ünkbe alapból bele van kódolva.
2023. ápr. 7. 15:15
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan már mi mindenkinél mindent jobban tudunk! elmondják nap mint nap a politikusok is.

A többi több 100 ország mindent rosszul csinál, csak mi csináljuk jól :)

Csak nálunk vannak igaz emberek.

Basszus én is bárcsak másik országba születtem volna, az emberek és az egész ország egy trágyadomb, még 1 év és ha megvan a diplomám húzok is a francba

2023. ápr. 7. 15:18
 5/15 A kérdező kommentje:
Megértelek. Én is el akarok innen menni. Te merre mennél?
2023. ápr. 7. 15:24
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Menjetek el.
2023. ápr. 8. 04:36
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Angliában ugyanez van.
2023. ápr. 8. 05:23
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha körülnézel Magyarországon, azt látod, hogy az emberek többsége egy frusztrált, életével elégedetlen ember, aki ennek ellenére a legmininálisabb erőfeszítést sem hajlandó megtenni azért, hogy jobb legyen, de okoskodik, gyaláz másokat, fölényeskedik.

Hogy pontosan mi ennek az oka, ne kérdezd, de mostani kormány is erősen rájátszik.

Én már nem is nagyon mesélek semmilyen tervemről senkinek, mert csak lehúznak vagy oksokodnak. Amikor ráhajtottam az angolra, ismerősöm mondta, hogy csak külföldön lehet megtanulni rendesen angolul, amikor meg az edzésre kapcsolta rá, jött a "nem természetes ha vki izmos" szöveg egy 110 kg ismerőstől.

2023. ápr. 10. 11:14
 9/15 A kérdező kommentje:
Tipikus kifogások. :/ Szomorú, de tényleg nagyon meg kell válogatni, hogy kinek mondod el a terveid, mert különben csak a lehúzás megy.
2023. ápr. 10. 14:11
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nem gyűlölöm a népem, és az USA-ba meg ha fizetnének se mennék ki élni max 1-2 hétre nyaralni. Szerintem ez ember kérdése általában külföldre se feltétlen a kizárólag jól szituált emberek mennek, sőt. Általában aki itthon sem tud érvényesülni kint sem fog, de az idő ezt mindig kideríti helyettünk.
2023. ápr. 23. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!