A magyarok miért ilyen irigyek mindenre?
Mert vannak társadalmi különbségek, és akinek van, az mutogatja, dörgöli a másik orra alá, akinek meg nincs, annak nyilván szar érzés, hogy ő ettől kevesebbnek érzi magát. Ez A social media átka. Máshol is gond, csak míg máshol megy a kamudícséret, itt nyíltabban akadnak ki.
Viszont ez hogy a "magyarok" szóhasználat... Mintha a magyar valami szitokszó vagy betegség lenne, Jesszus! Azért ne menjünk már el efelett, a saját véred, hazád talán csúfolod, vagy mi?! Itt 1. szám 3. személyben beszélni, talán ti nem magyarok vagytok?
Amúgy meg őszintén azt gondolom, tapintatlanság más pofájába biggyezteni, hogy ilyen meg olyan szuper vagyok, és ilyen-olyan helyeken jártam. A szűk barátok nyilván örülnek neked, egy sima ismerőst viszont akinek a napi betevője is gond, nyilván zavarni fogja, ő miért nem juthat el oda, pedig lehet, ő sem dolgozik kevesebbet, csak mondjuk rosszabb helyre született.
5, 6: nektek elment az eszetek??? Feltettem a kérdést mert mostanában egyre többször talalkozom a jelenseggel.
Az H neked a magyar szitokszó, az Kizárólagosan a Te problémád és hibád. Nekem nem szitokszó, de most írjam azt, hogy a norvégok vagy mi? Normális vagy?
Olvasok külföldi lapokat német és angol nyelvterületrol, sőt finnul is és elmondanám mindkettotoknek, hogy ennyi besavanyodott, utalkozo embert nem láttam, és ennek ti vagytok a legjobb példái.
Mivel gondoltam hátha valaki tudja a választ, akkor leírja.
Nem tudom ebbe mit kell belelátni, nincs mögöttes tartalom, egyszerűen feltűnt, hogy irigységbol mindent lehuznak 🤬🤬🤬 megáll az eszem. Legközelebbi ilyen kommentet jelentem az adminnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!