Lányok irigyek vagytok a férfiakra amiért nekik van péniszük?
Na most ezt félre fogja érteni, aki akarja, de szigorúan anatómiailag mindig viccesnek találtam a férfiakat.
Csak szerintem, de egy nő teste, akár szexi, akár kövér, öreg, "egyben" van, olyan szempontból, hogy úgy tűnik, ugyanahhoz az emberhez tartozik. Nem mondom szépnek, nekem nem tetszik, de egyben van.
Egy férfi teste alapból keményebb, izmosabb, és ott ficmog a lába közt egy kis puha élettelen husi darab. Olyan, mint mikor este felteszem kontyba a hajam, álmombam forgolódom, és reggelre egy ilyen nevetséges kis fonnyadt cucc lesz belőle. De keményen sem jobb. Annyira vicces, hogy van egy önálló életet élő kis ficmi. A hím állatoknál is nevetséges. Kicsit szánalmas is, hogy mindenki látja, és hogy nincs kontrolljuk felette.
Elképzelsz akármilyen szexi testű sztárt, és tök vicces, hogy a pénisze fityeg. Mintha nem tartozna a testéhez, hanem csak úgy odatette volna valaki. Mint mikor egy vizes rongyot a falhoz dobsz és odatapad.
Szerintem is úgy néz ki, hogy a nők teste inkább egységes, összeillő.
Eleve stabilabb a tartásuk is, mert lefelé szélesednek, nem felfelé, mint a férfiak.
Belül mondjuk nem annyira jó, mert a természet a húgyhólyagon meg az ottani izmokon takarékoskodott.
A férfiaknál tényleg nagyon védtelen ez a szerszám, és olyan, mintha nem tartozna a testhez.
Sok állat ezt jobban megoldotta, mert használaton kívül rejtett.
A madaraknál meg nem lóg ki semmi.
36
Miért lenne jobb ha lenne péniszed? Miért lenne előny?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!