Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok irigyek vagytok a...

Lányok irigyek vagytok a férfiakra amiért nekik van péniszük?

Figyelt kérdés
Tudósok szerint a nőkben van egyfajta péniszirigység.

2023. ápr. 5. 16:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk tegyük hozzá, a nők lába között sokkal nagyobb hatalom van, és akik tudják használni mondjuk úgy szinte minden megkapnak az életben egy gazdag pasi oldalán, és kb csak annyi " munkája " van, hogy ágyba bújik vele néha, meg leveszi a lábáról.
2023. ápr. 6. 05:17
 32/37 anonim ***** válasza:
82%
A péniszre nem vagyok irigy. Nekem is van clitorisom, ami képes az egymás utáni többszörös orgazmusra is. Ha a férfiakat tökön rúgják totál kikészülnek. Ha engem rúgnának pinán nem halnék bele. Aztán ott van a kéretlen merevedés, korai magömlés, impotencia. Azt irigylem, hogy könnyen elmennek szex közben. Meg azt is, hogy nem nekik kell szülni, bár azt hallottam leírhatatlan érzés, amikor növekszik benned egy élet. Meg persze nem szeretek menstruálni, pedig én már megtanultam kezelni, hogy ne fájjon. Ami a nemi szerepeket illeti sok mindent lehet irigyelni a férfiaktól. Könnyebben érvényesülnek a munkaerő piacon, nem kell nagyon félniük este a sötétben stb. Ugyanakkor nagyobb nyomás alatt élnek, ha nem teljesítenek jobban bünteti őket a társadalom. Nekik kell udvarolni, elfogadni a sok elutasítást. Hamarabb halnak és nagyobb eséllyel lesznek öngyilkosok.
2023. ápr. 6. 06:02
 33/37 anonim ***** válasza:
45%
Irigy nem vagyok inkább amolyan "nekik könnyebb" pl bárhol elintézni a pisilést,nem fáznak fel annyira könnyen,havi mensit nem kell végig szenvedni,a hormonok is mások és nincsenek annyi önértékelési problémáik,mint a nőknek.
2023. ápr. 6. 09:27
 34/37 anonim ***** válasza:
92%

Na most ezt félre fogja érteni, aki akarja, de szigorúan anatómiailag mindig viccesnek találtam a férfiakat.

Csak szerintem, de egy nő teste, akár szexi, akár kövér, öreg, "egyben" van, olyan szempontból, hogy úgy tűnik, ugyanahhoz az emberhez tartozik. Nem mondom szépnek, nekem nem tetszik, de egyben van.

Egy férfi teste alapból keményebb, izmosabb, és ott ficmog a lába közt egy kis puha élettelen husi darab. Olyan, mint mikor este felteszem kontyba a hajam, álmombam forgolódom, és reggelre egy ilyen nevetséges kis fonnyadt cucc lesz belőle. De keményen sem jobb. Annyira vicces, hogy van egy önálló életet élő kis ficmi. A hím állatoknál is nevetséges. Kicsit szánalmas is, hogy mindenki látja, és hogy nincs kontrolljuk felette.

Elképzelsz akármilyen szexi testű sztárt, és tök vicces, hogy a pénisze fityeg. Mintha nem tartozna a testéhez, hanem csak úgy odatette volna valaki. Mint mikor egy vizes rongyot a falhoz dobsz és odatapad.

2023. ápr. 6. 09:36
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is úgy néz ki, hogy a nők teste inkább egységes, összeillő.

Eleve stabilabb a tartásuk is, mert lefelé szélesednek, nem felfelé, mint a férfiak.

Belül mondjuk nem annyira jó, mert a természet a húgyhólyagon meg az ottani izmokon takarékoskodott.

A férfiaknál tényleg nagyon védtelen ez a szerszám, és olyan, mintha nem tartozna a testhez.

Sok állat ezt jobban megoldotta, mert használaton kívül rejtett.

A madaraknál meg nem lóg ki semmi.

2023. ápr. 6. 09:44
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én mindig nagyon hiányoltam, hogy nekem nincs ott semmi
2023. ápr. 7. 20:50
 37/37 A kérdező kommentje:

36

Miért lenne jobb ha lenne péniszed? Miért lenne előny?

2023. ápr. 7. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!