Lányok irigyek vagytok a férfiakra amiért nekik van péniszük?
A férfi
Könnyebben meg tudja oldani a vizelést eleve a mosdóban többb szaniter a piszoárok miatt meg ha rájön akkor bármelyik bokor vagy fa tövében előkapja és megoldja
Könnyebben barnul a strandon mert csak egy fürdőgatyát kell vennie
Ha tele az összes öltöző könnyebben öltözik át a törölköző alatt
Én a nőkre vagyok irigy…
Férfiként nem lehetek sikeres 0nlyf@ns modell aki csak csinál 4-5 pucér képet magáról reggel, feltölti és havi 2-3 milliót keres vele.
Szabad a napja, szabad élete van. Teli van pénzzel. Nem kell 8-10-12 órát dolgoznia. Ezt bármelyik nő meg tudja csinálni csak gyúrni kell 1-2 évet vagy 1x 2x a kés alá feküdni, ha nincs meg a darázs derék és a bubble butt. Na meg persze kell hozzá egy kis ribizliség is de ennyi pénzért szerintem bárki képes bármire, aki meg azt mondja, hogy nem az hazudik. :D
Hányszor írod ki még ugyanezt a kérdést? A legutóbb is amikor valami olyat válaszoltam rá, ami sértette az érzéseidet, jöttél az üzeneteim közé sirdogálni és verni magad😅
Nem kell senkinek az a túrós bőrdarab ami használatlanul lóg a lábad között, fogadd el.
A méh irigység számomra meggyőzőbb "tudományos elmélet", tekintve hogy évezredeken át próbálták a férfiak a saját irányításuk alá vonni a nők képességét a szülésre, gyártottak mítoszokat arról, hogy igazából a férfiaktól származik az élet (isten/Ádám oldalbordája) és a férfiak neheztelnek a nőkre a szexualitás egyenlőtlensége miatt (a férfiak általában nagyon, nagyon akarnak szexelni, és rosszul viselik, hogy nehezebben juthatak szexhez, mint nők)
A péniszirígység meg mindig is inkább csak arról szólt, hogy a nők akartak maguknak alapvető emberi jogokat, márpedig ezek az emberi jogok ahhoz voltak kötve, hogy van-e péniszed, vagy nincs.
#4:
Te meg fizetheted a zabigyerektartást, kutyuska. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!