Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok irigyek vagytok a...

Lányok irigyek vagytok a férfiakra amiért nekik van péniszük?

Figyelt kérdés
Tudósok szerint a nőkben van egyfajta péniszirigység.

2023. ápr. 5. 16:04
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
45%

19

Pedig tudod milyen jó reggel arra kelni, hogy van még egy másik tudattal/önálló gondolkodással rendelkező valamid? Meg is tudsz beszélni vele bizonyos dolgokat, a legjobb haverod életed végéig “Na most ezt megb***uk de keményen” “Na most legyél jó katona”, ha szeretsz valakit akkor azt ő is ugyan úgy szereti és jelzi is ezt az adott nő felé látványosan. Ez egy érző, szerető szerv ami nem mindig a legengedelmesebb de ő is azon van, hogy boldoggá tegye a szerelmedet.

2023. ápr. 5. 19:03
 22/37 A kérdező kommentje:

Mik azok a dolgok amiket nőként megtehetsz szinte teljesen elfogadott módon?

2023. ápr. 5. 19:15
 23/37 anonim ***** válasza:
87%
#22 Például sminkelhetek, kreatívabban öltözhetek, viselhetek műkörmöt. Ezek nekem kreatív hobbi jellegű dolgok, de ha férfiként csinálnám meg lennék bélyegezve miatta, így meg legrosszabb esetben is csak felszínesnek tartanak a fél idegenek, ami még mindig nem egy nagyfokú felháborodás, mint ami akkor lenne, ha pasiként csinálnám ugyanezt.
2023. ápr. 5. 19:26
 24/37 anonim ***** válasza:
83%

"A punci pedig vérzéssel, napokig tartó fájdalommal jár."

Ez nem lenne kötelező.

Elég sok emlős állatnál ez nincs így, de most már orvosi megoldások is vannak rá, hogy csak X havonta legyen vérzés, és az X egy jó nagy szám is lehet.

Valahogy ezt a nők mégse szokták szeretni...

2023. ápr. 5. 19:48
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Én irigy vagyok a férfiak fizikai erejére, arra, hogy tapasztalatból mondom, bizonyos emberek komolyabban veszik ugyanazt egy férfi szájából, mint egy nőéből, pl. a munkahelyemen velem leáll vitatkozni a parasztja, de ha egy férfi kollégám mondja el ugyanazt, akkor kussol. Irigykedem még arra, hogy szó nélkül ki lehet lépni a gyerekvállalás mögül, ha besokalltak, és otthagyni az ivadékot az anyjának, míg az anyát ezért ízekre szaggatják, illetve a nagyobb kalóriaigényükre, többet tudnak enni anélkül, hogy híznának, a fogyás is sokkal könnyebben megy nekik.

Erre mind irigy vagyok. A péniszre més sosem voltam. Kell a francnak a reggeli (meg random) merevedés.

2023. ápr. 5. 21:16
 26/37 anonim ***** válasza:
81%

24: Vagy pl. vagyok én, aki nem veszi észre a menzeszét. Soha életemben nem fájt, az egyetlen különbség a menstruáció, meg a hónap többi része között az az, hogy azon a nagyon kemény 4 napon át 8 óránként el kell mennem a mosdóba tampont cserélni.

Hallok én is sztorikat, hogy egyeseknek mennyire fájdalmas, meg van barátnőm, aki eköré szervezi a programjait... Mindketten ráérünk mondjuk 16-án, végre egyszerre van szabadnapunk, de nem mehetünk el korcsolyázni, mert neki akkor fog megjönni, és akkor nem lehet. Én versenyszerűen úsztam kamaszként, egyetlen egy edzést, vagy versenyt sem hagytam ki azért, mert épp megjött... Szerencsére engem nem utál a testem, rajtam nem fogott az Isten átka, hogy akkor mostantól a nőknek szenvedniük kell ezzel.

2023. ápr. 5. 21:21
 27/37 anonim ***** válasza:
54%

Nekem inkább ez a bajom a nőkkel: nézd meg, lepontozták a #24-et.

Ki az az ember, és milyen fixációból, aki ezt lepontozta?

Mi értelme van egyáltalán ezt lepontozni?

Nem tetszik, vagy mi? Nem tetszik az, hogy LEHET a nőkön is segíteni?

Vagy az nem tetszik, hogy leírtam azt, hogy a nőknek nehézségeik vannak?

Vagy hogy van ez egyáltalán?

2023. ápr. 5. 22:42
 28/37 anonim ***** válasza:
83%

"Engem esztétikailag taszít a pénisz látványa. Sírva is fakadnék, ha arra kelnék, hogy péniszem van. Egyszerűen nem esztétikus. Jó, a pina sem, de az legalább nem áll ki a testemből."

Köszönöm! Totál bepánikolnék, ha arra kelnék, hogy farkam van.

2023. ápr. 5. 23:41
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy aki azt írta, hogy a nőknek milyen könnyű, mert hát onlyfans, felfogta, hogy a nők nagyon nagyon kis százaléka van egyáltalán fenn az oldalon és még sokkal kevesebben keresnek azzal milliókat? Általában pont hogy nehezebb a nőknek pénzt keresnie, mert állásinterjúkon rögtön jön a "baba alert".
2023. ápr. 5. 23:58
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Plusz onlyfans-en a pasik is sikeresek lehetnének, ha más pasiknak "árulnák" magukat. Ez nem kapcsolat, itt nem kell heteronak lenni.
2023. ápr. 6. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!