Voltál már utolsó valamiben? Akár verseny, akár mondjuk abban, hogy valami neked sikerült a legrosszabbul? Miben?
Figyelt kérdés
Beneveztem egy ilyen egyetemi versenyre, ahol írásbeli formában egy esettanulmányt kellett megoldani, de utolsó lettem :D (neptun kódok szerint fel lett töltve az eredmény, mint egy sima ZH esetében) és picit ég a pofám, pedig senki nem tudja :D2023. ápr. 2. 18:18
11/12 anonim válasza:
#10 Nekem anno még általánosban anyum csinálta meg a rajzórai feladatomat, mert én az akkor esedékes matek és magyar versenyekre készültem, az meg egész délutános meló lett volna. A rajztanár közölte hogy annyira jól sikerült, hogy nevezte a szintén akkor esedékes rajz versenyre, amit sikeresen meg is nyertem. Hála istennek csak osztály szintűek voltak a rajzversenyek (minden évfolyam külön volt értékelve), szóval nem volt nagyon lelkiismeret furdalásom, csak egy kicsit. Ráadásul nem is azért adtam be, csak nem akartam egyest kapni. Ha megkérdezte volna hogy nevezek-e vele akkor nemet mondtam volna. Én sem tudok egy házikót sem rajzolni amúgy :') Szóval érdekesek ezek a rajzversenyek, meg a szervezésük.
12/12 anonim válasza:
Remek, én is rajzversennyel jártam így :D A mostani tudásom a bányászbéka popója alatt van, de felsőben egész tűrhető voltam, ha egy konkrét, elém tett rajzot kellett lerajzolni. Nem körberajzolással, meg egyéb hasonlóval. Különben nem voltam valami kiemelkedő, egyszer azonban mégis egy versenyen találtam magam, mert valahogy elszámolták magukat/nem jött el mindenki, és nagyon kevés visszajelzett résztvevő lett, és kellett valaki.
Hát.. egy nagyon összetett, erősen térhatású művet kellett rajzolni kezdésnek (bár később kiderült, hogy "csak" a nehezével kezdtünk), és bár próbálkoztam, mégis már ott az esélytelenek nyugalmával vágtam neki a délutánnak. Ha nem is utolsó voltam, valahol határozottan a hátsók közt végeztem. De ez így alakult :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!