Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A férfiak miért veszik zokon,...

A férfiak miért veszik zokon, ha segíteni akarunk nekik a vezetésben?

Figyelt kérdés

A párom tipikusan ilyen pasi. Ha megyünk valahova, annyit se mondhatok, hogy jobbról jó, mert akkor egyből lecsesz, hogy nem kért segítséget. Vagy ha parkolóhelyet keres, ès mutatom, hogy ott van egy szabad, akkor is jön a duma, hogyha majd lesz jogosítványom, akkor én oda fogok parkolni ahova akarok.

Az se tetszik neki, ha megyünk valami olyan helyre, amit ő sem ismer ès bekapcsolja a GPS-t a biztonságkedvéért én is be szoktam kapcsolni, az enyémet is ès ha feldob egy egy rövidebb útvonalat azért se veszi igénybe, hanem megy a sajátja után.

Nem értem miért ilyen, nálunk anyu mindig segített apunak meg fordítva ès nem vette egyik se rossz néven.

2023. ápr. 1. 16:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
84%
Nem azt a 3 szót tesszük egymás mellé? :D abban az adott mondatban, amit tőled idézünk??? :D esetleg írjunk helyetted egy másik mondatot, másik 3 szóval?
2023. ápr. 1. 19:27
 32/35 anonim ***** válasza:
91%

Vezetés közben MINDEN információ plusz inger. Ami tereli, osztja a figyelmet. Ha jót akarsz magatoknak (a kapcsolatnak és az utazás közbeni biztonságotoknak), kizárólag akkor szövegelj vezetéssel kapcsolatban bármiről, ha vészhelyzetet segítesz vele elkerülni!! Pl. azt látod, hogy pirosra váltott a lámpa, de a sofőr mintha nem észlelné, nem lassít. De ilyenkor légyszi ne azt kiáltsd, hogy "Vigyázz!!" , hanem azt, hogy PIROS!! Vagy: ÁLLJ!

A vezetés közbeni beszélgetés nem zavar, de ha plusz infókkal terhelik a figyelmemet olyasmikkel kapcsolatban, amiket ellenőriztem, akkor fókuszt vesztek onnan, ahonnan nem kellene, és ez nem jó...

Néha észlelünk olyat (tükörből pld.) amit az utas nem láthat (pl. mindjárt mellénk ér egy kerékpáros, közeledik egy mentő, stb.), és meg akarjuk várni, hogy elhaladjon, na ilyenkor is megütném a mellettem "Jobbról jó"-zó nagyokost, aki épp nem érti, miért nem megyünk már. Szerencsére akik rendszeresen utaznak velem, mind vezet maga is és pontosan tudják ők is, miért nem ugatunk bele a másik gépészkedésébe. A gyerekem meg legfeljebb kérdez, akkor elmagyarázom, mit miért teszek/nem teszek éppen, ez bőven belefér, és nem zavaró.

2023. ápr. 1. 19:33
 33/35 anonim ***** válasza:
32%

"Nem megy a mondatelemzés? Tagoljam? Írjam le 2 szavanként, hogy mégis mire gondoltam és mit jelent?"

Tedd már meg légyszi, bammeg, mert nem sikerült értelmesen leírnod elsőre...

2023. ápr. 1. 19:45
 34/35 anonim ***** válasza:
89%

33-as!

Tényleg nem értjük, nagyon hálás lennék, ha elmagyaráznád!

A kisegítő iskolában nem nagyon volt mondatelemzés.

2023. ápr. 1. 19:49
 35/35 anonim ***** válasza:
87%
Alapvetően tapintatlanság beleszólni a vezetésbe,ha nem kérnek meg rá külön(ez akkor is így van,ha nő a sofőr)főleg olyannak,akinek nincs jogsija.A másik dolog,hogy ma már a nők sok mindenhez értenek.Ami persze nem lenne baj,csak sokan már dominálni szeretnének a férfiak felett.Ha gyakran beleszólsz a vezetésébe,azzal azt az érzést kelted benne,hogy kétségbe vonod a képességeit.Ebből semmi jó nem fog kisülni,még ha te segítő szándéknak is gondolod.Az,hogy szüleid kölcsönösen segítettek egymásnak,ilyen van,de ne ezt vedd alapul.
2023. ápr. 2. 07:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!