Mit tegyek ha kezdek belefáradni a vezetésbe?
Nem tudom mire lenne szükségem lehet kis bíztatásra/motivációra, de nagyon nem érzem magaménak a vezetést. 36.óranál tartok, de nem vagyok vizsgaképes.Az első oktatóm egy kiabálós nagyon lecseszős ember volt akinél még az életkedvem is elment,ennek lehet köze ahhoz, hogy nem vagyok valami magabiztos vezetés közben,viszont már más oktatóm van. Ő vele nincs úgy különösebben baj szeretné ha önállóan csinálnék mindent, ami ennyi óra után érthető de úgy érzem néha elvérzek. Közveszelyesnek nem mondanám magam elvezetgetek,de sajnos néha túl sok mindenre kell figyelni, amire képtelen vagyok, aztán hibák hibák után. Ha van egy jó napom sem kapok dicséretet, pedig nagyon jó lenne a pozitív megerősítés.
Ismerősök körében sorra hallom hogy megbuknak a vizsgán és ők jóval ügyesebbek az elmondottak alapján, így ez is aggaszt velem mi lesz, mikor érzem, hogy nekem még odébb van ez a szint.
Értelmes válaszokat a témával kapcsolatban nagyon megköszönném!
Nem mindenkinek való a vezetés.
Én 90 óra és 3 bukás után abbahagytam, pedig nem gondoltam, hogy ez lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!