Ex-raszták! Nagyon gondolkodom, hogy kibontsam a rasztám, mert kezdek belefáradni, hogy nehezebb mosni, a sok horgolás stb... Ti mit gondoltok?
Figyelj attól függ.
Nekem mondjuk eléggé fura így. Nem kibontottam hanem levágattam. Sajnos előlről kell kezdeni így a növesztést a 0ról vagyis 2 mm ről. De szép korszak volt a rasztámmal.
Egyébként nem bántam meg hogy levágattam. Kell ez is. Ilyen az élet
Ugyan sosem volt horgolt hajam, és a hajsűrűségem sem tenné lehetővé, de én nem tartom őszinte hajviseletnek a rasztát, akik megunják azoknál elmúlt a divatja.
Egy fehér ember ha nem követi a vallást, semmi keresnivalója nem volna az életében egy afro technikával készített hajnak.
Bőven elegendő lenne csak befonatnotok az amúgy is hosszú hajatokat, és egy low fade-el alá nyírni, ha akarod variálod pár havonta a fonás típusát, vagy csak összefogva hordod.
Én viselném a velejáró procedúrát ha már meglett csinálva, akkor nézzen is ki jól, ha divatból hordanám.
A fejbőrödet masszírozva megmosod, utána kiöblítve almaecetes vízben átnyomkodod a tincseket, addig míg látod hogy koszos a víz.
Nekem ugyan nem volt sose rasztam, de volt már fekete-szőke és rövid-hosszú skálán már minden az elmúlt 10 évben.
A nagy váltásoknál azért nyilván ott van a megbánás lehetősége, de ez csak haj. Ha levagod visszanő. Ha nem tetszik kibontva akkor idővel ujra berasztazod.
Kozepsuliban volt egy srac, neki raszta haja volt 5-6 évig aztán most már 10 éve, hogy nincs raszta haja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!