A férfiak miért veszik zokon, ha segíteni akarunk nekik a vezetésben?
A párom tipikusan ilyen pasi. Ha megyünk valahova, annyit se mondhatok, hogy jobbról jó, mert akkor egyből lecsesz, hogy nem kért segítséget. Vagy ha parkolóhelyet keres, ès mutatom, hogy ott van egy szabad, akkor is jön a duma, hogyha majd lesz jogosítványom, akkor én oda fogok parkolni ahova akarok.
Az se tetszik neki, ha megyünk valami olyan helyre, amit ő sem ismer ès bekapcsolja a GPS-t a biztonságkedvéért én is be szoktam kapcsolni, az enyémet is ès ha feldob egy egy rövidebb útvonalat azért se veszi igénybe, hanem megy a sajátja után.
Nem értem miért ilyen, nálunk anyu mindig segített apunak meg fordítva ès nem vette egyik se rossz néven.
Ezt nem csak a férfiak utálják, hanem mindenki. Azt pláne, amikor olyan akár "segíteni", aki vezetni sem tud.
Nekem a volt férjem csinálta ezt állandóan, főleg olyankor, ha tolatva álltam ki egy parkolóból, állandóan jajgatott, hogy "VIGYÁZZ, jönnek!!", olyanok miatt, akiket én már jóval előbb észleltem, csak én azt is láttam, hogy méterekkel előttem elkezdett az illető beállni egy szabad helyre.
A másik kedvencem az volt, hogy ha országúton megelőztek, én azzal nagyjából nem is foglalkoztam, ő meg állandóan fel volt rajta háborodva.
Segíteni akkor segítsen bárki, ha kérem, amúgy meg tudok egyedül vezetni, a jogosítványomban is egy név szerepel tudtommal, a sajátom.
Teljesen jogos, hogy a párod rád szól, amit te csinálsz, azzal nem segítesz, hanem kimondottan zavarod.
Igen, ha az mondja, hogy nem jön senki akkor elhiszem. Miért hazudna? Ő oldalába csapódna úgy is szóval nem érdeke. Ha valaki jön akkor odanézek azért amit fentebb leírtam (beférek e elé). Ehhez nem hiszem, hogy diploma kell, hogy értelmezni tudd. Bár tudom sajnos, hogy hozzád hasonló 2bites emberek is vannak ezen az oldalon.
22-es!
Nem hazudik, hanem esetleg nem vesz észre egy kerékpárost, motorost, a távolinak tűnő autó sebességét nem jól méri fel, vagy az ő vezetési stílusával még beférne, de mondjuk te lassabban indulsz, te nem férsz be. Sem a rendőrt, sem a bírót nem fogja érdekelni, hogy de hát neked azt mondták, hogy jobbról jó.
22-es, jaj, de szánalmasan buta vagy, ez csak egy poén volt, ami abból ered, hogy 1 mondaton belül cáfoltad meg magad, azt se tudod, mit beszélsz!
"bízok benne teljesen) persze én is odanézek a biztonság kedvéért"
Milyen biztonság kedvéért, ha TELJESEN megbízol benne, teljesen 70%-ig?
Ha akkora a bizalom, menj bele a kereszteződésbe vakon!
És te ostobázol másokat, mikor azt se tudod, mit jelentenek a szavak, amiket leírsz, te félkegyelmű?
"Ő oldalába csapódna úgy is szóval nem érdeke." Na ezzel meg emberileg is leminősítetted magad.
"esetleg nem vesz észre egy kerékpárost, motorost,"
vagy teszem azt klasszikus módon, szemben folytatódik az alárendelt út!
Főúton jobbról jön egy autó, indexel jobbra, tehát jobbról jó, hiszen be fog fordulni.
Az index meg pl. csak úgy maradt, az autó meg megy tovább egyenesen.
Még jogosítvánnyal rendelkezők is elindulnak, pl. látva, egy balról érkező jobb indexét. Pedig az irányváltoztatási szándék jelzése, nem ment fel az elsőbbség adás alól.
Aki csak úgy utazgatni szokott a jobb egyben, jogsi nélkül, nem biztos, hogy tudja ezt.
Vagy jobbról jön egy busz. Láthatóan megállni készül, tehát "jobbról jó".
Ja, csak ahogy a busz beletapos a fékbe, kibújik mögüle 100-al egy motoros, (hiszen neki szemből semmi nem jön) aki 1/10 másodperc alatt kerül elénk, jobbról, a baloldali sávban, tehát elég csak az orrát kidugni az autónak, már megvan a baj.
Úgyhogy ez nem hazugság kérdése.
Ahogy a 15-ös válaszomban mondtam, aki a felelősséget vállalja, az hozza a döntéseket.
Én szituációm: fordulnék be, többsávos közepén állok, szemben jön a busz, belsőből indexel külsőbe, út szélén buszmegálló.
Szól az utas, hogy menjek, a busz úgyis a megállóban áll meg, oda indexel, én meg befordulhatok ugye.
Aha, kivéve, hogy nem is helyi járatos busz volt, csak épp a külső sávba akart menni, azért indexelt, amúgy jött tovább egyenesen.
Ha hallgatok a majomra, simán elindulok kifordulni a busz elé, ami még csak nem is fékezett ugye, mert jött egyenesen, minek fékezne...
#24 és a többiek ti tényleg ennyire ostobák vagytok? Végig tudtok olvasni egy mondatot amúgy???
“…(bízok benne teljesen) persze én is odanézek a biztonság kedvéért, hogyha jön akkor mekkora tempóval és beférek e még elé.” Értelmezés nem megy? Ha végigolvasod és nem azt a 3 szót teszed egymás mellé akkor máris más értelme van. :) De nem csalódtam bennetek skacok. Szokásos gyakoris alja népség csak.
29-es nagytudású, kiválasztott, felsőbbrendű mester!
Nézd el az ostobaságunkat, hatalmas tudásoddal segíts minket fejlődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!