Az incelek kiket gyűlölnek jobban, az őket kikosarazó szép nőket, vagy a párkapcsolatban élő férfiakat?
Összeakadtam itt egy kérdés kapcsán pár emberkével, és amikor kiderült, hogy van barátnőm, azóta kb a véremet kívánják, meg a családomét, meg a bnőmet már nem is tudom milyen jelzőkkel illették. Itt.
A való életben is látok ilyen férfiformákat, akik úgy néznek ránk, mintha a társadalom hulladékai lennénk. Szólni ugyan nem mernek, de itt lehet ugye bármit. Arc nélkül.
én kifejezetten rusnya voltam/lettem, a barátnőm se egy kimondottan top 10-es leányzó, de én így szeretem, mert jól kijövünk, olyan barátféleség már.
Alapesetben sajnáltam azokat a skacokat, akik egyedül vannak, de hogy betámadtak emiatt, hogy van barátnőm, ez nekem új.
Én inkább azt mondanám nektek, inkább olyan csajszit keressetek, aki laza, jófej, nálam ez volt a legfőbb szempont.
És mindig a nő választ, én is hagytam, hogy így menjenek a dolgok.
Egyszerűbb egy nyugis kapcsolat, mint gürizni azért, akit nagyon nehezen kapnál meg.
20
Nem nagyon ismerkedek ez tény, de pont azért mert tudom, hogy mire számíthatok. Ha össze is jönne valami, akkor a legelső hibámnál lapátra kerülnék, ezzel szemben egy chadnek ugye minden el van nézve.
Tehát igaz, azért is nincs kedvem játszani mert nekem a legnehezebb fokozaton kellene is nincs rá időm meg energiám
21
Nem hinném, hogy pusztán azért utál valamelyik incel mert barátnőd van. Ha mindketten átlagosak vagytok akkor meg aztán végképp nem, hiszen az incelek is azt mondják, hogy ha mindenki a saját looksmatchével jönne össze akkor nem lenne gond a párkapcsolati piacon.
"Ha össze is jönne valami, akkor a legelső hibámnál lapátra kerülnék, ezzel szemben egy chadnek ugye minden el van nézve."
Nem, ez már megint csak egy üres kifogás, csak mert keseregni könnyebb mint tenni azért, hogy valaki érdemesnek tartson téged párkapcsolatra.
26
“ Ha nem vagy jóképű, olyan dolgokra kell koncentrálnod, amiken változtatni tudsz, pl. vagyoni helyzet, izomtömeg, szórakoztató személyiség kialakítása. Ha ezeket kimaxolod, garantáltan válogathatsz majd kedvedre a nők között.”
Termèszetesen bhassza a csőrét az embernek, hogy kompenzálnia kell egy irányításán kívül eső tulajdonságot. Az élet valóban igazságtalan. Ki ne akart volna jóképűnek születni amikor sokkal élvezetesebb úgy az élet?
Csak ne lennének olyan barmok az emberek, hogy még büntetik is azt akinek esetleg nem ideális az arcszerkezete.
Izomtömeg: igen, ezt egy bizonyos szintig lehet építeni, bár függ az alkattól. Aki indulásból incel az valószínűleg azért is az mert vékony és csak nagyon nehezen tud izmosodni.
Vagyoni helyzet. Hát az a vagyoni helyzet amivel már lenyűgözöl nőket az a férfiak 99%-nak elérhetetlen. Persze simán elérhető, hogy jól élj de az sem mindegy hogyan. Ha például infósként vagy könyvelőként éred el az átlag bér feletti jövedelmszintet az nem annyira vonzó mintha vállalkozóként sikerülne. Egy vállakozó mindig vonzóbb lesz a nőknek már csak azért is mert ahhoz nagyon strapabírónak kell lenni, szhar alakokat is kezelni kell, gyakran megy a fenyegetőzés, leszámolás stb, tehát egy kemény terep amit a legtöbb férfi nem vállal be az extra stressz miatt amit megértek. De a nőknek nagyon imponál ha egy férfi helyt tud állni ezen a terepen. Meg ha tele van adósságokkal azt is elnézik mert legalább “kemény”.
Persze itt is segít ha van megjelenésed és 100 kiló vagy nem 60. A robosztusabb, férfiasabb megjelenés bizonyítottan jobb üzletkötésekhez vezet és nem véletlen, hogy a legtöbb vállalkozó megjelenésre is alfa.
Szórakoztató személyiség szerintem s legkevésbé fontos mert nagyon kevés az olyan nő akinek ez fontos, vagy a legfontosabbak közé tartozik. Van ilyen, de erre a legkisebb a kereslet. A külső messze a legfontosabb, aztán az anyagi helyzet, aztán az, hogy hogyan szerzed meg azt a pénzt, milyen állással. Illetve az is, hogy milyen ismerőseid, “barátaid” (kapcsolataid) vannak, magyarán kikkel jársz ki szórakozni, nem mindegy, hogy más vállakozókkal, ügyvédekkel, vagy sarki boltosokkal, raktárosokkal.
Először a pénzre kell gyúrni, mivel azzal az összes többi problémát gyorsan meg lehet oldani, beleértve a krónikus soványságot és jó néhány más külsőleges hiányosságot. Manapság már nem kell kockázatos és stresszes vállalkozásba sem fogni, az interneten, otthonról is indíthatsz rengeteg olyat, amikben szinte semmilyen felelősség nem terhel és még befektetned sem kell hozzá semmit.
Hát én ma meló miatt találkoztam egy olyan csajjal, akiért odalenne a palik jórésze, rákerestem face-n is, az a tipikus insta-csaj, de már előre idegroncs vagyok, mert párszor még kell vele találkozni, és valami kegyetlen módon idegesítő stílusa van.
Előre látom olyan anyázás lesz a vége, hogy nem lesz semmi az ügyből.
Facen olyan fotói vannak, hogy srácokkal körbevéve, akiken látszik, hogy odáig vannak, meg vissza.
Az a tipikus én vagyok a legjobb nő, mindenki egy selejt körülöttem, mindenki hülye, stb
És választhattam volna egy jóval idősebb nő munkatársat, de inkább a fiatalnak passzolták át a munkát, hogy még tanuljon...
Szóval nem tudom, nálam nőknél a külső egy 20-ad rangú dolog.
Az ilyen nőt mondjuk nem is hosszútávú kapcsolatra találták ki, hanem arra, hogy időnként meghúzd őt, amikor éppen ahhoz van kedved. Ismerek olyan férfit, aki évekig élt együtt BPD-s nővel. Azt mondta, minden perc egy kihívás volt mellette, a szex viszont jobb volt vele, mint a legtöbb másik nővel. És ő amúgy rocksztár volt, tehát volt bőven összehasonlítási alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!