Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az incelek kiket gyűlölnek...

Az incelek kiket gyűlölnek jobban, az őket kikosarazó szép nőket, vagy a párkapcsolatban élő férfiakat?

Figyelt kérdés

Összeakadtam itt egy kérdés kapcsán pár emberkével, és amikor kiderült, hogy van barátnőm, azóta kb a véremet kívánják, meg a családomét, meg a bnőmet már nem is tudom milyen jelzőkkel illették. Itt.

A való életben is látok ilyen férfiformákat, akik úgy néznek ránk, mintha a társadalom hulladékai lennénk. Szólni ugyan nem mernek, de itt lehet ugye bármit. Arc nélkül.

2023. ápr. 1. 09:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
43%
Nem kell. Csak te hiszed, mert ilyen mintát láttál, ezt vetted át.
2023. ápr. 1. 11:45
 12/31 anonim ***** válasza:
97%
Bőven látni csúnya pasikat szép nőkkel,egyszerűen csak nem akarják beismerni,hogy a személyiségükkel van komoly baj,egyszerűbb másokra fogni a sikertelenségüket,nehogy tovább sérüljön az egojuk,ennyi...Mindig kell valami kifogás,ha nem jön nekik össze...nem vagyok gazdag,nincs kocsim,nem vagyok jóképű...mindig csak a kifogás...tudják,hogy a selejtes személyiségükkel sose találnak párt,de azért,hogy az egojuk ne sérüljön tovább másokat kell hibáztatni...
2023. ápr. 1. 11:50
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

12

Ez érdekes, vélhetően rengeteg incelt is ismersz közelebbről, hogy ennyire ismered a személyiségük minden porcikáját.

Ezért vagytok hatalmas kamuk amikor ilyeneket írtok, mert egyszerűen nem tudjátok bizonyítani vagy részletesen leírni, hogy mi is a baj a személyiségükkel, mitől rosszabbak mint a helyi pitiáner bűnöző akinek 50 top nője van.

2023. ápr. 1. 11:54
 14/31 anonim ***** válasza:
97%

"Az, hogy összejön negyven éves korára egy már lehasznált másik negyvenes nő még nem változtat azon, hogy amikor buli ideje volt (18-38 év) akkor bizony ki volt zárva."

Miért jobb ilyen hazugságokat kitalálni, mint változtatni a viselkedéseden, ha el szeretnél érni valamit? Vagy esetleg csak az a célod hogy legyen miért hisztizni? Mert akkor pont jó, amit csinálsz!

2023. ápr. 1. 11:59
 15/31 anonim ***** válasza:
8%

Rendbe, akkor változtatok a viselkedésemen.

Csak két tanácsot kérnék tőled:

1. Melyik viselkedésemen?

2. Hogyan, milyen irányba változtassak?

Csak bizonyítani akarom, hogy nem fog jönni mocskolódáson kívül semmi konkrét tanács vagy ötlet.

2023. ápr. 1. 12:03
 16/31 anonim ***** válasza:
96%
Például elhagyni a mártírkodást, gyűlölködést, kifogáskeresést, stb. Ezek önmagukban is taszító tulajdonságok, együtt viszont olyan kombót alkotnak ami miatt a viselkedéseddel elüldözöl magadtól mindenkit.
2023. ápr. 1. 12:05
 17/31 anonim ***** válasza:
0%

16

Rendben. Elhagyam, kész vége.

Jobb lett?

2023. ápr. 1. 12:09
 18/31 anonim ***** válasza:
97%

#13 "egyszerűen nem tudjátok bizonyítani vagy részletesen leírni, hogy mi is a baj a személyiségükkel"

Én le tudom írni: az a baj az incelek személyiségével, hogy megkeseredettek, gonoszak, nőgyűlölők, agresszívak. Nem kell csodálkozni, ha a nők nagy ívben elkerülnek titeket.

Én is ismerek nem egy csúnya srácot, akiknek van barátnőjük, feleségük. És tényleg az a kulcs, hogy normálisak, kedvesek, okosak, jófejek. Nem keltenek félelmet a nőkben, ezért nem is menekülnek előlük. Az agresszív, nőgyülölő fröcsögésnek pedig az lesz az eredménye, hogy egyedül maradsz. Persze csinálhatod ezt tovább és utálhatod érte a világot, de ha nem akarsz egyedül megdögleni, akkor ideje magadbanézni és változtatni a hozzáállásodon. Nyilván nem muszáj, mert nekem aztán tökmindegy.

2023. ápr. 1. 12:15
 19/31 anonim ***** válasza:
96%

#15 Tőlem kapták konkrét tanácsot és hogy miben kellene változnod. Ha nem egyértelmű, kiemelem neked:

megkeseredett, gonosz, nőgyűlölő, agresszív => normális, kedves, okos, jófej

2023. ápr. 1. 12:17
 20/31 anonim ***** válasza:
96%

Ugye te sem gondoltad, hogy ez így működik? Ismerkedni, szocializálódni kell, értelemszerűen így lehet megismerni másokat. Ha két ismerkedő fél közt kialakul kölcsönös szimpátia, abból lesz hosszutávú ismerettség, barátság vagy szerelem adott esetben. Ez sosem 100%, akkor sem ha épp Brad Pitt vagy. Lehet hogy valakinek 50%, neked meg csak 10, de az esély ettől még ott van. Kivéve ha egyrészt a viselkedéseddel eltaszítasz magadtól bárkit, vagy ha eleve nem is ismerkedsz. Ha ezek valamelyike fennáll, az esélyed értelemszerűen 0.

Szóval a kérdés, mit vagy hajlandó tenni hogy egyáltalán esélyt adj saját magadnak? Vagy jobban érzed mahad úgy, hogy még a 10%-ot is elveszed saját magadtól, majd ezen siránkozol?

2023. ápr. 1. 12:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!