Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kik vannak többségben? A...

Kik vannak többségben? A ronda vagy a szép nők?

Figyelt kérdés

2017. nov. 2. 14:27
1 2
 1/14 Quatermain ***** válasza:
100%
A szépség relatív.
2017. nov. 2. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

a szépség relatív, nem szoktam figyelni általában az embereket, múltkor olyan helyre mentem villamossal ahol nem jártam így figyeltem a megállókat, meg az utasokat, hát akkor zavarodtam össze, hogy itt rinyálnak sokan, hogy nincsenek szép lányok, közben tele volt a villamos tök aranyos csajokkal, persze lehet nekik ezek a lányok szürke kisegerek, de elég szépek, sőt csúnya lányt ritkán látni szerintem, szóval a szépek, csak persze kinek mi

24F

2017. nov. 2. 14:33
 3/14 Mansour ***** válasza:
100%
A kimondottan szép vagy kimondottan csúnya elég ritka. A nagy többség átlagos. A szépség persze relatív, kinek mi, de azért akit nagyon szépnek tartanak, azt senki sem fogja nagyon csúnyának tartani, esetleg csak átlagosnak, jellegtelennek, közönségesnek, stb. De nem kifejezetten csúnyának. És a nagyon csúnyát se nagyon fogja senki világszépének tartani, esetleg csak azt mondja rá, hogy még elmegy, neki megfelel, vagy valami ilyesmi. De a nagy átlagon belül bizony lehetnek nagy különbségek abban, hogy ki mit tart szépnek.
2017. nov. 2. 14:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
3# ez azért nem teljesen igaz, van valami "netceleb", a Mihovics Szabrina, vagy ki, na arra a csajra mindenki mondja, hogy mennyire hű de gyönyörű, pedig szerintem kifejezetten nem szép. nem írom senkire, hogy csúnya, de nekem ő nagyon nem...
2017. nov. 2. 14:58
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szubjektív :)

#2: De amúgy tökre osztom a véleményedet. :) Én autóval járok, nem 'tömegközlekedek', viszont ellenben szeretek gyalogolni(napi kardió-power walking), meg úgy natúr sétálgatni és soxor ledöbbenek, hogy mennyi "jó nőt" látni?! :D

Régi mondás tartja magát, magyar jányok a legszebbek (átlagban). :))

2017. nov. 2. 15:15
 6/14 Mansour ***** válasza:
44%

"Mihovics Szabrina, vagy ki, na arra a csajra mindenki mondja, hogy mennyire hű de gyönyörű, pedig szerintem kifejezetten nem szép"

Rákerestem, tök átlag. Azért nem erre mondjuk azt, hogy kifejezetten csúnya. Sem azt, hogy gyönyörű. De valakinek lehet, hogy éppen bejön.

Amúgy teljesen egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy az utcán tök sok jó csajt lehet látni. Bizony, sokkal többet, mint a médiában.

2017. nov. 2. 15:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

AHogy már írták, relatív. Szerencsére elég ritka, hogy valakire mindenki azt mondja, hogy hát ez szegény borzasztóan csúf. Ha igen, azt legtöbbször valami genetikai difi okozza, általában betegség is társul hozzá. Vagy pedig szándékosan csúfította el magát.

De szerintem majdnem ugyanilyen ritka az olyan nő is, aki mindenki szerint gyönyörű, és nem csak átlagosan szép, hanem kiemelkedően. És persze smink nélkül, mert pár réteg vakolattal ma már bárki lehet bármilyen.

Szerintem abszolút az átlagos csajok vannak többségben. Ezért ők az átlag. :D Nem hinném, hogy valaha is bárki összeszámolta volna a nagyon csúnyákat meg a nagyon szépeket. :D

2017. nov. 2. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
Hülye kérdés. Nekem például a kövér nők tetszenek, akkor miről is beszélünk?
2017. nov. 2. 17:01
 9/14 A kérdező kommentje:
Az arc is közrejátszik benne, hogy szép vagy előnytelen a nő. A testsúly nem mérvadó ilyen szempontból szerintem.
2017. nov. 2. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a korosztályomban lévő (18-30) nők 70-80%-át szépnek látom. A pontozós kérdéseknél is fölépontozok mindenkit a többiekhez képest. Általánosságban nem tudok beszélni, mert mindenkinek más az igényszintje.
2017. nov. 2. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!