Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha én vagyok a...

Mit csináljak ha én vagyok a nem szép barátnő?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm nagyon szép szép az arca jól öltözködik stb. Minden fiú őt veszi észre először hiszen mamár mindenki a külsőre megy (tisztelet a kivételnek)

Na és én vagyok mindig az akit haverlánynak kezelnek akivel nem lesz semmi csak egy haver..

Mindenki ő utána érdeklődik utána kérdeznek és felőlem meg senki:/

Magamról annyit h arcomat nem tartom szépnek pattanásos ami sokat ront viszont az öltöködésemmel és az alakommal meg vagyok elégedve de mégis az arcot latják az emberek..

Mit tehetnék h ez ne zavarjon ennyire? 16/L

2017. okt. 28. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
44%
Egy romantikus leányregény kezdő sorai ezek....
2017. okt. 28. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

Hát ha ez a kérdés, akkor próbálj picit többet foglalkozni az arcoddal. És ezzel nem azt mondom, hogy kezdd el sminkelni magad! Nem kell. Menj el kozmetikushoz, aki ad tanácsot és rendbe tudjátok hozni az arcbőrödet, hogy tiszta legyen. Szemöldök is elég fontos, hogy szép formája legyen. Ápolt fogak, a száj is fontos (ne legyen kiszáradva stb). Hajadat esetleg változtasd meg, vagy találj ki új frizurát.😊

Persze nem minden a külső.. csak lehet, hogy ezektől jobban megjön az önbizalmad is.😊 Remélem, hogy tudtam segíteni. 16/l

2017. okt. 28. 17:49
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem alapjába véve értelmetlen, hogy hasonlítgasd magad a barátnõddel, akármilyen is legyen õ, vagy akármilyen is legyél te.

Nem minden lány olyan, hogy nagy gyakorisággal pasizzon, s fiúk tucatjai érdeklõdjenek nála egy hét alatt.. Tehát nem biztos, hogy normának kellene ezt vedd, csak azért, mert a barátnõd ilyen. Lehet, hogy nálad is érdeklõdnek, csak nem akkora nagy gyakorisággal, mint a barátnõdnél. Ha pl. nálad is rondább barátnõd lenne, akkor te hozzáképest szépnek éreznéd magad.

Mindent összevetve, sajnos nekem már volt olyan “legjobb barátnõm”, akivel különböztünk, de hasonlítgattuk egymást, egyiket a másikhoz: ha én voltam valamiben jobb, az a barátnõmet zavarta, sértette az önbizalmát, de ha õ volt jobb valamiben, az ember zavart, mert mellette normának vettem, hol ott nem az. Nem bírta ki a barátságunk, nem tartjuk régóta a kapcsolatot. Két tanárcsot tudok írni. Az egyik hogy felejtsd el az összehasonlítgatást, a te életed a tiéd, a barátnõdnek is a sajátjáé, az õ magánéletének, sikereinek nincs akkora köze a tiédhez. A másik, hogyha nehezedre esik elfojtani a rivalizálást, összeméregetést, akkor próbálj olyanokkal barátkozni, akik hasonlóak hozzád, legalább velük nem fogod méregetni magad..

2017. okt. 28. 17:49
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Az önbizalom és szépség ápolás fontos. De ha a kérdezõ “olyan akar lenni” mint a barátnõje, nem biztos, hogy annyira beválik. Én is foglalkozok magammal minden szempontból, testedzés, stílusos öltözködés, bõr-haj ápolás, frizura, stb. és megvagyok elégedve magammal. Mégsem vagyok olyan, akit “minden fiú körbevesz”, ami valamennyire jellem-függõ, nem vagyok túl nyított ismerkedésre. Ha valakivel néha ismerkedem, vele mélyebb kapcsolatot alakítok ki, de nem vágyok mindenki figyelmére. Kérdezõnek is azt üzenem, hogy jellem miatt is lehet, hogy nem érdeklõdnek sokan, pl. nem vagy annyira közlékeny.

Én nem hiszem, hogy pattanás miatt lenne. Nekem is vannak pattanásos ismerõseim, akik nagyon jók ismerkedés/pasizás terén, elég magabiztosak ehhez.

2017. okt. 28. 18:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen barátság az életemben, középiskolában. Én voltam a "szebbik", és a mi barátságunk sem bírta ki. Pont azért mert hasonlítgatott, féltékenykedett és versenyezni akart velem. Ha tetszett neki valaki, aki EGYSZER rám nézett, már gyűlölt érte. Ha nekem tetszett valaki, akinek én is tetszettem, akkor kitalálta, hogy neki már régebb óta tetszett, nehogy valami alakuljon köztünk. A többi barátomra is féltékeny volt, ki akart sajátítani.

Egy szó mint száz, nagyon megbántam, hogy valaha is barátkoztam vele, csak elvett az életemből, semmit nem adott hozzá.

Felejtsd el, hogy féltékenykedsz rá, mert bele fog unni, és ott maradsz a p*csába egyedül.. Az ilyen emberek hamar egyedül maradnak.

2017. okt. 28. 18:02
 6/11 anonim ***** válasza:
27%
Pedig annyira egyszerű a válasz. Keress egy nagyon nem szép barátnőt.
2017. okt. 28. 18:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Próbálj meg kinõni ebbõl a szerepbõl. Mi az, hogy “nem szép barátnõ”? Te elsõ sorban egy ember vagy, individuális lény. Nem a barátnõd kellene legyen az egyetlen viszonyítási pont az életben.

Szerintem az önbizalomhoz nagyon fontos, hogy észrevedd: másoktól független vagy.

Ha valaki ismerkedne velem, megkérdezné ki vagyok, nem azt mondanám, hogy “XY barátnõje vagyok”, mert van egy saját nevem is. Tehát nem fér bele az identitás érzetembe az, hogy mások “nem szép barátnõjeként” határozzam meg magam, akármilyen szépség királynõ barátnõm is legyen...

2017. okt. 28. 18:16
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Tudom, hogy gáz lesz, de így gondolom.

Nagyon sok szép és bomba csaj csak egy luk a pasiknak. Lehet, hogy övé lesz a suli legjobb pasija és az ő fenekét bámulja mindenki. Lehet, hogy pikkpakk célba ér és boldog lesz, de hidd el, hogy aztán boldogtalan lesz. Hiányzik majd neki a sok figyelem, mindenki imádata, stb.

Ezalatt a te pattanásaid szépen visszahúzódnak, kiteljesedsz érzelmileg és értelmileg, aztán egyszercsak berobban egy fiú, akinek te leszel a minden. Hiába szebb a barátnőd...észre sem veszi.

Cdak nyugi. Rengeteg ilyen van.

Türelem.

2017. okt. 28. 18:27
 9/11 anonim ***** válasza:
93%

Minden csajtársaságban van "nem szép barátnő", de ez nem jelenti azt, hogy nem vagy szép.

Legyél magabiztos, ne féltékenykedj a barátnődre, fölösleges. Ahogy ti máshogy néztek ki, úgy másoknak is tetszetek. Ha valaki őutána érdeklődik, az nem azért van, mert "elszedte" előled. Ha akikkel most találkozol, nem érdeklődnek irántad, akkor lehet, hogy a társasággal van a gond.

2017. okt. 28. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
15%
Változtassál étkezéseden, a vakolattól kíméld bőröd, tisztálkodás...stb s elmúlnak a patik.
2017. okt. 28. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!