Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha én vagyok a...

Mit csináljak ha én vagyok a nem szép barátnő?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm nagyon szép szép az arca jól öltözködik stb. Minden fiú őt veszi észre először hiszen mamár mindenki a külsőre megy (tisztelet a kivételnek)

Na és én vagyok mindig az akit haverlánynak kezelnek akivel nem lesz semmi csak egy haver..

Mindenki ő utána érdeklődik utána kérdeznek és felőlem meg senki:/

Magamról annyit h arcomat nem tartom szépnek pattanásos ami sokat ront viszont az öltöködésemmel és az alakommal meg vagyok elégedve de mégis az arcot latják az emberek..

Mit tehetnék h ez ne zavarjon ennyire? 16/L

2017. okt. 28. 17:25
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszaitokat sokat segìtettek:)

Ápolom magam rendszeresen odafigyelek a külsőmre leginkább az zavar az egészben h a barátnőm még így sem fogadja el magát még így is néha nyugtatni kell a külseje miatt meg ilyenek..

Tulajdonságilag meg nagyon nyitott vagyok és sok barátom van csak külsőre meg nem jövök be nekik.:/

2017. okt. 29. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!