Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Át akar verni a szerelő?

Át akar verni a szerelő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, mennyire reális az, hogy előre szeretnének pénzt kérni gázkazán alkatrészért? A szerelő pár képet látott a panelről, ezalapján rendelte meg az alkatrészeket, de azt utólag közölte, hogy nekem már most ki kellene fizetnem nekik az árát. Tehát még ki sem jöttek, meg sem nézték, azt sem tudom kik ők, de adtak egy számlaszámot, hogy fizessek előre érte. Köszönöm előre is a válaszokat. Komfort épületgépészet a cég neve, ha tud róluk valaki valamit, azt megköszönném.
2023. márc. 31. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Nekunk hoztak panelt es 200 000 huf-ot fizettunk es nem mukodik a gazkazan. A szivattyura hivatkoztak,h lehet,h az is rossz. Legkozdlebb ki tudjak cserelni.!!!

Az alkatresz 15 000 per db…. Megneztem a feg nel. En is megrendelhetem utanvetre…..

Azota is elektromos futotesttel futunk ott.

A ceg neve semmit se jelent ossze vissza kiirnak a honlapra mindent. Szamlat se adnak. A munkalapot se hagyta ott.

Teljes adocsalas es lehuzas az egesz!!!! NE fizess semmit,amig nem mukodik a keszulek!!

2023. márc. 31. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
Csalas!!!!!!!
2023. márc. 31. 14:16
 13/17 A kérdező kommentje:
Igen kiderült, hogy csalás. Nem tudom felfogni sem, hogy majdnem átvertek. A kedves szakember nem is érti már, hogy ki vagyok, nem is emlékszik, hogy valaha beszéltünk, és még ő akar engem feljelenteni a vádaskodásért.
2023. márc. 31. 14:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyébként mennyi pénzt akartak kihúzni belőletek?
2023. márc. 31. 15:05
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Át.
2023. márc. 31. 18:01
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyen "szerelők" mind átvernek.
2023. márc. 31. 18:05
 17/17 A kérdező kommentje:
Azt meg kell, hogy jegyezzem nem a Komfort-hoz köthető, csak rájuk meg más cégekre hivatkozik a kedves fiatalember. Majdnem 200000-ről van szó.
2023. ápr. 1. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!