Béna a szerelő, vagy át akar verni?
Ilyen nekem is volt ám. Egy köcsög Kőbányai autószervizbe én hülye állat elmentem hazafele útközben, hogyha már úgyis terveztem, most meg útba esik, ugyan csináljanak már egy futóműállítást.. Hozzáfognak, erre nem lehet megcsinálni, mert cserélendő pár alkatrész. Mondom mi az anyám, erre kapok egy 2 ezer forint hijjén 100 ezres listát... Na mondom jól van, köszönöm, ha megvan a pénz jelentkezem. Aha, lóf@szt, gyanút fogtam, hát elmentem az autómmal a Magyar Autóklubba... Műszaki ellenőrzésre. Ez a biztos, ezek teljesen megbízhatóak, nem vernek át, miért vernének, hiszen ők csak ellenőriznek, nem javítanak. Hát a listából természetesen lóf@sz se volt igaz. Bennem volt, hogy jól pofánkúrom őket, amiért átakartak b@szni, de már volt akkor egy felfüggesztettem ilyesmi miatt. Hát elvittem a 8. kerületbe, egy tök korrekt szervizbe, azok meg szépen mindenféle lódítás nélkül megcsinálták. Ennyi.
Szóval kérdező én a helyedben azt az autószerelő "barátodat" elküldeném a kurv@ anyjába és megszakítanék vele minden kapcsolatot, miután persze pofájába vágom, hogy egy büdös köcsög amiért átakart verni.
Sajna azt tapasztalom nap mint nap (van kivétel ,régi ügyfelek ) ,hogy még mindíg bizalmatlanok az emberek . Valahol megértem mert sokan estek áldozatul a szakbarbároknak és az éhes csalóknak . De ha valaki bemegy egy műhelybe az magáért beszél !
A csaló fajta laza munkaidőben van ,minden szart elvállal akár azonnal stb ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!