Át akart volna verni a tv. Szerelő?
Rossz lett a tv készülékünk, régi képcsöves 55 cm átmérőjű televízió. Kijött a tv szerelő, megnézte és azt mondta képcső hiba. De van nála egy ugyanilyen régi készülék nála (otthon hozta) és 25 ezerért akarta eladni, a régi rosszat meg elviszi.
Szerintem át akart verni.
Az az elméletem, hogy így folytatnak egy fekete sötét üzletet (a cég), hogy a rossz készülékeket elviszik, fillérekért megcsinálják és eladják irreális áron
Rossz helyre írtad a kérdést. Az üldözési mánia inkább az önismereti rovatba való. Ez az érdemi válaszom.
Ezen felül az, hogy ha valóban így lenne, elég gyorsan elbukna a cége.
Csöves tévét mire használod egyébként? Azzal fogható adás létezik még?
Az emberi butaság örök, ezt az itt kérdezők időről időre bizonyíítják.
Nem tudom melyik bolygóról jöttél, de már 10 éve nem gyártanak képcsöves készüléket. Nincs hozzájuk alkatrész, és nem javíthatóak.
Persze miközben filléres dolog lett a lapostévé, te szerelőt hívtál, és tárgyalsz vele.
Megérdemled.
"Azzal fogható adás létezik még?"
Egyébként igen. Elvétve még van analóg kábel-tv, illetve a digitális adásokat is tudod fogni egy párezer forintos dvb vevővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!