Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A kedvesség csak egy álca és...

A kedvesség csak egy álca és valójában minden ember gonosz, rosszindulatú?

Figyelt kérdés

2023. márc. 26. 21:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
2023. márc. 26. 21:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én azzal vagyok kedves, akit kedvelek vagy nincs rossz véleményem róla, akivel rossz élményeim, konfliktusaim vannak, őket próbálom kerülni és diszkréten kimutatni, hogy nem kérek a társaságukból, igyekszem kerülni a bunkóságot. Úgy vallom, ha én böszme vagyok másokkal, mások is azok lesznek velem, szóval megéri, ha nem is kedvesnek, de nem egy f@$zparasztnak lenni, ha képes vagy rá.

Persze tudok bunkó is lenni, rosszabb napjaimon vagy mikor valaki nagyon ezt hozza ki belőlem, de az alaptermészetem azt diktálja, hogy eleinte meg kell figyelnem az embereket, aztán, ha szimpi, akkor közeledni felé, ha én vagyok szimpatikus valakinek és ez kölcsönös, az is tök jó. Idegenekkel is el lehet dumcsizni pár perc erejéig, azzal sincs bajom. Az alkoholszagú, kéregetős, kötözködős emberekkel vagyok úgy egyedül, hogy legszívesebben megrugdosnám őket vagy legalább rájuk szólnék/bemutatnék nekik, de a saját testi-lelki épségemet féltve nem teszem.

2023. márc. 26. 21:53
 13/27 anonim ***** válasza:
Alapjáraton kedves vagyok, de sajnos bennem is van egy jó nagy adag gonoszság.
2023. márc. 26. 22:01
 14/27 K.O. ***** válasza:
nem, minden emberben van jo is es rossz is, csak az arányok változóak.. van akiben ez van tobb, van akiben meg az.. ha valaki meg is jatssza hogy kedves, az elobb-utobb ugy is kiderul, foleg ha figyelsz
2023. márc. 26. 22:16
 15/27 anonim ***** válasza:
Gondolom mind ezt hisszük egymásról...
2023. márc. 26. 22:26
 16/27 anonim ***** válasza:
0%

Inkább ilyen ösztönös túlélőkészlet, mint a tű-olló-cérna.

Vannak akik nem hordanak maguknál ilyesmit, ők másképp oldják meg a problémáikat.

2023. márc. 26. 22:57
 17/27 anonim ***** válasza:
Csillog a szeme, elpirul, pupilla is nagyobb, fejét félrebillenti, stb testbeszéd nem hazudik.
2023. márc. 27. 01:29
 18/27 anonim ***** válasza:
Van álkedvesség persze de nyilván van természetes kedvesség is. Nyilván ezt azok akik képtelenek a kedvességre, tagadni fogják, hogy nyírják a konkurenciát. Bocsi hogy ezt észrevesszük, még ha kedvesek is vagyunk, de azért nem hülyék.
2023. márc. 27. 01:45
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok, hogy megjátssza valaki magát érdekből, tervez, manipulál stb... Hanem, hogy eredendően gonoszak, talán nem is tudnak róla, de ha úgy adódik a helyzet, akkor ösztönösen ártani fognak.
2023. márc. 27. 01:45
 20/27 anonim ***** válasza:
Mondjuk magamból kiindulva, ha helyzet van, pláne ösztönösen jót akarok. Véletlenül se akarok ösztönösen ártani. Kedves embernek tartanak. Ha mondjuk valaki belémáll, akkor megvédem magam, de még azt is megsajnálom egy idő után. Kényszeríteni kell magam hogy ne sajnáljam meg, figyelmeztetni kell magam rendszeresen hogy ki veszélyes.
2023. márc. 27. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!